Monday, February 15, 2010

Rafiq is 7 months old!




Rafiq dah masuk 7 bulan ari ni. How times flies. Dah besar & panjang anak aku. kui kui.
Sedar tak sedar, bila menyusu dia dan riba..terasa sgt rafiq dah panjang. 7 Bulan yang lalu, teramatla fragile ini budak. Ermm...

Bulan ni check up as usual. Tapi takde cucuk. Tu yg buat den rasa lega skit. tak sanggup nak tgk rafiq kene cucuk..uhuhu

Lepas check up utk 7 bulan nnti aku akan buat perkembangan dia kat sini..

Ermm...Rabu ni dah keje ek. Alaaa...rasa cam malas giler nak g keje weh. Besnya ari2 timang rafiq. Cuti seminggu..inila bahananya. Penyakit M melanda.

Penyakit Malas nak update blog pon tengah melanda ni. Nak jenguk umah kawan ponnn tak jadi2..

esok dah masuk keje baru aku jengah umah korang ye. Beruk band tau2 la kan. Tak selaju tenet kat opis. eeehhehehe..

:-)

13 comments:

MeL MikaiL said...

happy 7mos rafiq. rasa kejap je rafiq da 7mos ;)

mamalieyna said...

hepi 7th month old rafiq comei!! moga2 terus membesar sihat dan kuat dgn susuan ibu mu..hehe..^_^

itu ler if c0ti pnjg2 ni..penyakit M pun dtg..huhu..dah lak batuk + selesema ni, makin bertmbh2 M nye..huhu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Epi 7 month..kejap jer dh bujang.. :D..Tp pakcik lum tua lg lah...makin encemla..

Moga Rafiq membesar dgn sihat!!!

Mama_Aqish said...

makin tomei rafiq....pejam celik pejam celik dah besaq kan...tak lama lagi dah setahun....

LYaFRINA said...

waa... rafiq dh 7bln....
smoga mbesar dgn baik n sihat slalu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

MEL::
thanx auntie mel..:-)

IENA::
hehehe...susu ibu jdikan rafiq kuat n sihat..

itula, mmg malas semua benda. umah pon rasa malas nak kemas..weeehehe

LILY::
hhahaha..tua la auntie..
dah 7 bulan..wekekkeke
thanx anti

MAMA AQISH::
iye..lagi 5 bulan 1 tahun..
ooohh...dah besar bagai juara..:-)

LYA::
thanx anti lya..:-)

Dee said...

kejap je kan ros..ulang-alik gi umah bbsitter..dh besar..hehehe..

MamaCira said...

tomelnya rafiq~!
maken lama maken terserlah kecomelannya..
hehehe..
geram betul tgk.
rose, ko tolong picitkan rafiq untuk aku bleh??
Ekekek..

selamat ulang bulan ke 7 rafiq..
aunty doakan sihat² selalu yer..
nanti besar boleh chat ngan cira..
ekekeke..

UnGu VioLet said...

wah.. dah besar adik rafiq yer.. makin comeyyy plak tue.. muaaahhh utk die..

Ena said...

ase berlalu kan rose.. dak rafiq tu pon dah makin besar dan encem.. gewamm weiyh nak kiss.. eheheh..

rosma said...

hai rafiq....mmuah..dh besar dh die yer...penyakit M dh melanda kak rose??huhuhu..rosma pun same..susah tol nk layan penyakit M tu..

CatlinaFly said...

ai pakcik pakai skaf merah hehehe...takpe2 tetap macho :) happy 7months rafiq

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

KAK DEE::
tula kak dee cam tak caya pona de
dah besar panjang ehehhe

LAINI::
ok laini. nnti aku tlg picit2kan..weheheh..

tq auntie..ye ke? ntah2 anti tak bagi pon rafiq chat, yela, cira kan cung..ramaila nak ayat kang dah besor..wekekke

MAR::
Muahhh juga untuk anti Mar..:-)

ENA::
mehla kiss..rafiq rela paksa..ehehehhe

ROSMA::
hai anti rosma...:-)

susah mmg susah nak handle penyakit ni
blog pon dah tak berupdate ari2..haihh....

CAT::
pakcik kene dera ngan ibu..tu yg kene pakai skarf org pompuan..uwaaaaa