Monday, February 22, 2010

Abang Botak Buat Ape tu??

salam semua

ada benda lain nak update, tapi aku update ini dulula sbb tak perlu perah otak nak pikir2 bagai ape nak ditaip..mohler tgk gelagat abg botak aku tuh..

Weekend baru ni kami balik ke perak jenguk MIL..

Masa nak balik ke shah alam, tergelak aku tgk gelagat abg botak aku tu. Terus amek kamera utk snap2..

Kan main lagi skang, pantang tengok stereng kete, mata bolat n tajam je mandang stereng. Kdg2 terkeluar air liuq..uhuhu..

DSCN4173 DSCN4174

Masa aku tgk dari luar kete ni la buat aku tertanya2..apekebender yg dia duk ralit sgt tu..dari jauh dah nmpk kepala botak dia...

*
*
*
*
*
*
*
*
*

117NIKON

Ni ha bendenya..wekkekek...alahai..beranganla tu!


aku agak bz meh ari ni..tapi sib baikla sempatla nak jenguk2 umah kengkawan. Petang camni ha baru sempat nak update. lahai.....

ok..daa...:-)

15 comments:

mamalieyna said...

verangan ye abg botak...
takpe becar sok, jd la kenyataan..
heheh..

tengok peel anak2 ni mmg menghiburkan hati! ^_^

UnGu VioLet said...

alala.. nak bwk kete yer.. tggu besar yer dik..

~ SueHarriz ~ said...

hehehehe baru aaaa macho main stereng keta kann..? kuikuii

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Ati2 pandu keta yer Rafiq..Aunty nk tumpang .. blh?? :)

Mimie Fazira said...

abang botak nanti dah pass P meh umah acik mimie tau ... leh bawak melyssa jenjalan ....

Uda said...

abang botak dah tak sabar nak bawa keter..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

IENA
Hehe..brangan tak hengat!
iye iena, mmg sgt2 menghiburkan. kdg2 benda2 tak jangka depa akan buat. nak marah tak jd, terus gelak hehe.

MAR
takut sok2 tak tunggu masa utk dpt lesen dah kebas kete abah or ibu dia bwk round2..:-D

SUE
machoo ke bancho? wekekkeke

LILY
leh anti...leh blaahhh..kui

MIMIE
lom pas L lagi sy dah p umah anti amek melyssa k..nak ngorat awek cungg acik mimie ni..wekekkek

UDA
vrooommm vrooommmm..moh anti uda..kita p ronda!

Dee said...

lps ni juara driftlah budak botak eh..hehehe..

mamamiera said...

ewah2 abg botak...
x sabau dia nk bwk kete sndri ae..
sok dah beso jgn lupe kje bag0s beli kete canggih2, bwk ibu ngan ayah nye g jln2 ae..

p/s: rose, i-city tuh kat seksyen 7 eh?
kat area mane ae.. apelah zai xpernah prasan..

MamaCira said...

hahaha..
lawak la tgk kepala rafiq dari luar..
bersinar² jer.. ekeke..

boboy rose..
mmg ketelah kegemarannya!
hhehehe..

*tok laki aku skrg dh pandai panggil cira si botak.. geramnya aku..

aLyNnZ said...

salam perkenalan..
alin trtarik dgn n3 abg botak buat ape tu?? sbb anak alin pun pantang nmpak stering keta skrg nie alin dlm keta dok blkg pun danish mengamuk nk g dpn nk pegang stering keta..

LYaFRINA said...

olololoooo.. tomeynyer abg botak ni.. nak drift k ni????

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

KAK DEE
Hahahah..lawak la..nak jd DK ke..Drift king...:-P

ZAI
heheh...
i-city tu sy tak sure dia seksyen berapa. tapi mmg akan lalu seksyen 7. maybe 7 kot..ehhehehe..

zai duk tang mana? shah alam ka?

LAINI
kah kah kah
mcm cermin pon ade aku tgk!

hehehe..ape papa cira ni..cira tu tunggula kang ade rambut melaram la..(sure mama dia yg lebey sudeee) kekekek

ALYNZ
salam kenal..jom tukar2 link..:-)

tula, dia tgk stereng cam nak terkeluar bijik mata..ehehhe..kdg2 merengek nak g kat stereng..dah dpt tu lege yg amat mukanye!

LYA
ye la anti..nak Drift! eheheheh

Ena said...

ececececehhhh..

Dak rafiq nie berangan yeh.. bebaik mandu tau.. so comey la.. :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ena, dia mmg suke giler ngan stereng skang. if tak bagi tinggi suara dia marah..huhu