Thursday, April 29, 2010

Another Suprise!

Salam..

Agak lambat aku publish posting ni..tertunda dari hari aku announce pemenang GA..dah sibuk2 pasal blog aku takleh komen la n mcm2 hal..terus terlupa..

Surprise ape lagi ni mek rose?? uhuhu..

ok2..

Untuk menghargai tukang komen yg suka singgah n komen blog aku..aku print screen sape yg komen terbanyak blog aku sejak aku berblog..pada ari aku buat posting pemenang GA *pagi2 buta buat posting* aku pick top 5 untuk top commentators blog aku...

Sape yg kena tu eh? ehehe...org tu ialah...

click gambor utk besorkan..

  1. Kak Dee - aku selalu singgah blog kak dee since 2008. Masa tu aku suka masuk blog ita.itu *tapi kak ita dah stop berblog*. Kak Dee antara blogger otai yang sempoi..i like..:-)
  2. Lily - masih baru lagi kenal blog lily ni..mula2 buat aku masuk blog ni adalah sbb nama blog dia..wow..The Queen of our Heart..ehehhe..dia juga ade seorang putri yg chomel..iaitu Qis.
  3. Ena - Ha..mek na ni pon baru lagi kenai *dalam blog la*. Camne aku terjebak ngan blog mek na ni? ha..aku terbekenan la tgk anak dia si irfan & anis tu..comel sunggoh!
  4. Mamalieyna - Hehe..ni pon mek na jugok aku panggil *suka suki je kan?* korang jgn mare arr...ngeh ngeh. Iena ni mule2 aku komen dia adalah masa dia buat posting yang dia buli arip dalam timbunan kain yg belum berlipat. Ingat tak mek na?? hehe
  5. Catlina - Haa...yang si cat ni..aku mula2 drop komen masa dapat tahu khabar dia dah bersalin..dari blog Ad tak salah aku..Masa tu cat & rinie dpt bb..hoho..sampai ari ni aku still follow blog cat..maknanya dah setahun lebih la kan cat?
Ok..tu la serba sedikit cite camne aku kenai blogger2 dalam alam maya ni sampai ari nih...ade ramai lagi..tapi disebabkan aku buat ni khas utk Top Commentators, so ini jela top 5 yg aku pilih..If korang nak adiah, rajin2la komen kat blog aku yep..wekekekek...

Kepada Kak dee, lily, ena, Iena & Cat..nanti email korang punye nama penuh, alamat & no tepon ye..nak pos adiah sekali ngan adiah pemenang GA..tak dan lagi nak g post office..

adiah diaorang dapat ialah..of koz la cenderahati dari ganu...:-)



ok daaa....:-)



p/s: if korang perasan, list top commentators tu dah berubah tau..sbb aku print screen list tu pada hari aku nak announce pemenang GA sbb niatnye nak umum suprise ni esoknye..tapi tertunda plak..:-)



16 comments:

cheqna said...

nok dapat hadiah gok r..kene mari v komen sokmo r ni...
=) salam ye tuan umoh

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

hehehhe..yela cheqna..kene mari sokmo bui komeng..baru uleh adioh..:-)

Dee said...

yihaa..den monang gak penyu tuh..hahaha..rose nti akak bg address eh..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ok kak dee...:-)

Ena said...

uwaaaaaaaa... terharu terharu la rose.. heheh.. malu pulak.. nampak cam ena nie rajin benor bertenggek kat umah nie.. ngeh ngeh ngeh..

Terima kasih ye!.. suke hati nie.. tersengih2 jek nie..

zue @ annaleeya said...

alah... jeles weh... wlupon org ganu.. tp nak gak penyu tuh... huhuhu....

mamaaerish : said...

wah bestnyer...

rose,
nk order fridge magnet boley?
biler2 free masa kat ganu nanti...

TQ... ;p

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ena,
sama2 mek na..nanti bagi nama penuh, alamat & no tepon k..


kak zue,
olor..kak zue kene komeng byok2 lagi..nanti ulehla adioh free..ngeeee..


kak eb,
eh utk kak eb mmg ade sbb mmg niat nak bagi akak...kita kan pernah satu ofis..tak pernah bagi survonior lagi dari ganu utk akak..:-)

mamalieyna said...

excited!
curi masa sket..smbg training kul 2.30...!
happynyeeee...! nak dpt adiah, yea2x..! :p

*mek na tak kisah mek rose! ^_^ jnji mek rose dah nak kasi adiah!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah..bestnyer..terharulah..
Pengomen tegar gak rupanyer Lily nih.. :D

Blk jer dari jumpa pakar..trus buka pc...tgk kat shoutmix..nampak pesanan dari Rose..terus ilang letih..hehehe...

Terima kasih yer Rose..Nnt kita email address.. :)

CatlinaFly said...

salam..wa..thanks rose.nanti sy email k

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam Rose..

Nk tanya..apa e-mail address Rose??

Fieza79 said...

huhuu..dk komen tp mek rose xkomen balas pon..cedihh...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

iena,
heheh..ok2..nnnti bagi details kat email ye

lily,
bagusnye..leh ilang letih..sonok dengar..ehehe

cat,
ok cat..:-)

fiza,
sori fiza..td pagi ade meeting..tak dan nak reply komen..
huhuhu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eh lupe lak..

email address sy..

roslina.muhamad@gmail.com

lily, iena, mek na sila bagi details sini ye..

kak dee dah bagi semalam.
cat plak dah ade email sy..ngeee....

hajarus said...

wow bestnyer dapat hadiah... tahniah kepada semua rakan blogger yang bertuah... :)