Monday, April 26, 2010

Pemenangnya Adalah...

Salam

Ingatkan nak buat posting ni ari sabtu..tup2.terlajak juga ke pagi senin ni ha..hehe..apo nakbuek..siang2 if rafiq nampak dia akan terkam lappy n gigit mouse!

But before dat..aku nak ucapkan Happy 2nd Anniversary utk Blog PotPetMekRose..anak an tak sihat. Aku terlupa nak buat satu posting khas. har Har Har..tapi takpelah. Janji blog aku dah berusia 2 tahun..

Actually aku dah join lama blogspot ni. jd tukang bace blog2 yg ade...since april 2008 baru aku buat 1st posting..


Ok2 sebelum aku meraban ke laut aku nak umumkan pemenang utk GA pertama dari PotPetMekRose ok!

Setelah ditolak 2 penyertaan yang dibatalkan sbb tak cukup syarat utama, hanya 39 orang peserta yang layak..iaitu..

  1. Mamalyna - Goodies (tisu poket, kalendar kecik & Keychain)
  2. Ayuselalu - Kuih Bulan
  3. Sarah - Key chain
  4. Izancute - duit raya
  5. Syakila - note book
  6. Inahasan - Coklat
  7. Sofiah - Kuih Bulan
  8. Anin - Kuih Bulan
  9. Chugie - Cookies
  10. Kak zue - Kuih Bakul
  11. Rosilah - Kuih Bakul
  12. Juniza - Goodies (keychain, note book)
  13. Kak Dee - Fortune Cookie
  14. Zai Kulim - Key chain Fly
  15. Bonda - Biskut Coklat
  16. Softie - Butter Cake
  17. Nana - Kuih Bulan
  18. Nida - Kuih Bulan
  19. Nuraarin - Fortune Cookie
  20. Ena - Keychain firefly, kalendar & kuih bulan (mek na ada jawap betul, tapi lebih dari 1 jawapan.so takleh masuk dlam list finalist ye mek na..jgn cedih2..ngeee)
  21. Lily - cenderahati 4 baby ( jam tangan & duit RM 5)
  22. Segalanya kuterima - Duit
  23. Inasepi - Coklat
  24. Alynnz - Voucher
  25. Zimah - Limau mandarin
  26. Gina - Kuih Bulan
  27. Sara - Healthy Nut Bar
  28. Ita - Keychain
  29. Sal - Kuih Bulan
  30. Lya - Kek Bulan
  31. CkYnHashim - Fortune Cookies & Voucher
  32. Nadya - Keychain Firefly
  33. Tunoor - Keychain
  34. Bunga - Kuih Bulan
  35. Em's Family - Fortune Cookies
  36. Mamalieyna - Kueh Bulan
  37. MieMiey - Chocolate Bar
  38. Zai - Kueh Bulan
  39. Ayu Idris - Voucher


Selepas di tapis lagi iaitu (yg jawab jawapan hampir tepat), tinggal lah 14 org peserta yang memberi jawapan Kek, Kueh Bulan & Kueh Bakul....


Finalist nye adalah..


  1. Ayuselalu - Kuih Bulan
  2. Sofiah - Kuih Bulan
  3. Anin - Kuih Bulan
  4. Kak zue - Kuih Bakul
  5. Rosilah - Kuih Bakul
  6. Softie - Butter Cake
  7. Nana - Kuih Bulan
  8. Nida - Kuih Bulan
  9. Gina - Kuih Bulan
  10. Sal - Kuih Bulan
  11. Lya - Kek Bulan
  12. Bunga - Kuih Bulan
  13. Mamalieyna - Kueh Bulan
  14. Zai - Kueh Bulan


OK..KITA TENGOK..SAPA YANG KENA......


Teng


Treng


Teng


Teng


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v





#1: NIDA - Kuih Bulan
#2: SAL - Kuih Bulan
#3: ZAI - Kuih Bulan



Kepada Pemenang Tahniah ye..
Kepada Pengalah..Takpe...kita cuba lagi Next GA...

sonok pulak anjur GA..nanti nak wat lagi..Lalalalala....ngeeeee


Kepada pemenang..jgn lupe tinggal nama penuh, alamat lengkap, no tepon k. Nanti sonang den nak ngepos adiah....roslina.muhamad@gmail.com




p/s: Perghhh..lega rasa dah umum pemenangnye..ehehhe ok daaa...:-)


5 comments:

Ena said...

Huhu..

sedeyyy la.. terkeluar dr carta..
nak p amik tisu sat.. sob sob sob..

heheh.. tak de maknenyer la nak majuk bagai kan rose..
tak per la.. tak dakkk rezeki la tu..
len kali wat lg yeh!..

nanti nak belajar ngan rose la camne nak wat GA nie..
Ena memg tak reti.. hhuhu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mek na, sabor2..wekekek

tak ape..nanti ade GA lagi join lagi ye.

senang je nak buat GA..janji ada adiahnye..eheh..

Dee said...

tahniah pd yg menang..

Siti said...

Tahniah buat pemenang yer..hehehe....

mamamiera said...

alahai...
x sangka lah pulak kalao bab undi dr random ni, lucky pulak no. zai nih..
adakah jampi kepunten tu mmg beno2 berkesan.. owhh.. mushkil tuan hamba..???

papepon alhamdulillah.. n maceh sgt kat mek rose.. sbb baik hati, wlopun xde jwb betol masih lg nak pilih 3 org kan.. thanx mek rose.. nnti jap g send adrrs zai ae.. ;)