Saturday, April 3, 2010

Happy Birthday to Me!


Salam..


 Pic: thanx to abg google


Tambah satu usiaku..
Dan masuk ke satu lagi fasa hidup yang baru & semoga akan ada anjakan paradigma dalam usia ku ini...Angka 3 dihadapan..wow! 
*aku dah tuaa..uwaaaa*


Syukur..alhamdulillah..aku masih bernafas tika & kala ini..
Syukur...pada di usia ini aku sudah mempunyai cahayamata..hadiah tak ternilai dari Allah...
Syukur ya Allah..atas segala kurnia & rahmatMu...

Semoga tahun ini membawa seribu kerahmatan & keberkatan di dalam hidup aku, suamiku & anakku..Amin...





p/s: Still di Terengganu. Tak sempat nak berblog dan tawaf umah kawan2..nnti dah free aku g jenjalan k..
rindu nak jenguk umah korang..huhuh..apo la cite terkini korang eh?

p/s/s: Akhir bulan ini juga..usia blog aku akan masuk 2 tahun...so, aku  berbesar hati nak bagi adiah untuk pembaca blog aku yg bertuah..hadiah dah beli dan yg pasti..ole2 dari ganu....
Jeng Jeng Jeng....Tunggguuuuuuuuuu...ngeeee

p/s/s/s: kepada pengunjung baru yg follow & tinggal msg kat chatbox..thanx a lot singgah sini..nanti aku buat kunjungan balas k...:-)


daaa...:-)

Hug kiss Hug Kiss! XoXo! 




29 comments:

Ammi Sara said...

Hepy besday 3 series rose..wat masa sebulan lebih ni sebaya la kita, hehe..
Cik abg bg pe? eh bzbody lak..age dont matter, yg penting jiwa muda..betui tak?

-la ni 3 pg, mata x ngantukk terjah blog kwn2..ammi owl la katakan..-

Hope u hv a lovely day!

Ammi Sara said...

Ya Allah, gelong la blogger ni. pandai2 la rose padam mana yg x berkenaan ek, ingat td x jadik. type balik sume..ishk ishk ishk..

mamalieyna said...

happy besday mek rose! hehe..dah sebaya la kita ! camno apa perasan di usia baru ni..hehe..ada hati tak nk tmbh lgi sowang cahaya mata?..hehe..

moga terus diberikan kesihatan yg baik, dimurahkan rezeki sentiasa dan aman serta bahagia disamping org2 tersayang okies!

yuhu..nak kasi adiah la,best tuu ^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Happy B'day Rose!!!

Moga panjang umur di murahkan rezeki & bahagia selalu bersama keluarga tersayang!!

chugie said...

owh, its ur birthday ya!

selamat hari lahir ye rose... walau usia dah naik ke '3'.. tp muka tetap maintain ayu gitu..

♥ Reen ♥ said...

Happy besday mek rose...
smoga pnjng umo n dmurahkn rezekimu
amin.....

mamamiera said...

heppy besday rose..
sudah angka baru ye di depan tu..
tahun dpnlah zai join ros key..
nway, smoge pjg umo, murah rezki,
sihat2 selalu utk m'besarkan bujang2 kamu tu yer.. cik abg kasik ape..? ;)

Ibu Alia Kaiyisah said...

Happy Birthday Rose.
Moga panjang umur, murah rezeki, sentiasa sihat and bahagia bersama husband and lil rafiq.

Mummy Zara Sofea said...

hppy bday !!!

Mr. Right said...

Happy birthday yang...

Sorry tak sempat nak celebrate, abang kena keja. Lain kali kita celebrate. Ok...

Semoga terus menjadi ibu terbaik...!

Lynn Nasir said...

salam,

ya Allah ya Tuhanku..panjangkanlah usia sahabatku Rose, murahkan rezekinya dan berkatilah kehidupannya kini dan selamanya. jauhkan dia dari seksaan api nerakaMu dan tempatkan dia di kalangan orang2 yg beriman kelak, bersamaMU di sisiMu..amiin, insyaallah..

hanim.. said...

mek rose..happy bday yaa utk kamu..smoga sts bahgia bsama keluarga yg tersayang..amin..

Ruziawati Bukhari said...

bday kita sama.. Happy bday rose... Smoga pjg umur.. Murah rezeki u slalu.. Amin

Melor said...

hepi besday 2 u

belogpizet said...

epi besday...moga panjang umo murah rezeki :)

LYaFRINA said...

happy birth rose...
semoga terus dilimpahi rahmat & dipermudahkan urusan d dunia & akhirat...

**Rose usia x m'tuakn kita.. tp mematangkan kita..
hehehehehe...

MeL MikaiL said...

Happy Birthday Rose! Semoga pjg umur & murah rezeki..aminn ;)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

epi besday to u...
sama umo la kte rupenyer..
sy pn bln ni gak, 8.4 nnti
ye la, dh kena tendang angka 2 tu..
kena letak no. 3 dh kat dpn, huhuhu..;p

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

happy birthday...semoga panjang umur & di murahkan rezeki...

Siti said...

Selamat Hari JaDI rOSE. mOGA aLLAH PANJANGKAN UMUR, MURAHKAN REZEKI & DIKURNIAKAN KELUARGA YANG BERBAHAGIA SELALU. AmIN.

Ros said...

Rose,

Alhamdulillah dah dpt title 3 series....dgr tu, rafiq dah mintak adik...hadiah dari Ganu? mgkinkah, songket, sutera atau kepok lekor?
semoga, hidup Rose sekeluarga sentiasa di beri keberkatan....

zue @ annaleeya said...

hepy belated besday dear...
smoga pjg umur, dmurahkn rzki dan trus berbahgia dsamping insan tersayang...

xiiinam said...

Happy Belated Birthday Mek Ros....



Semoga bahagia sentiasa...

MOMMY NADIA said...

happy belated birthday!
semoga success sokmo!!

eheh..ada giveaway!!best2..:)

hajarus said...

hepy besday k.rose...

semoga panjang umur, murah rezeki & berbahagia bersama family hingga ke akhir hayat...

bestnyer bercuti panjang...

Intan said...

Happy birthday Rose!!!

Semoga selama nya bahagia bersama keluarga terchenta!

Alaaa muda lagi tuuu ;)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

Untuk semua kawan2 yang wish utk saya..thanx a lot..

saya sangat2 hargai..

inila sonoknye berblog..ramai kawan maya..even tak pernah bertemu muka..tapi rasa dekatt sangat ngan korang semua..

i lap u all...thanx...muah!

♥etieyerywan♥ said...

hepi besdya.. hehe..still young!

Management Consultant said...

Hepi belated birthday...umur bukan ukuran, yang penting kesihatan mesti kena jaga..semoga panjang umur dan murah rezeki, Amin :-) From Aisyan