Monday, April 26, 2010

Best view with Mozilla Firefox

Salam

En suami aku dengan baik hatinye cuba cari di mana kesilapan teknikalnye kenapa blog aku takleh nak tinggal komen & kenapa posting terdahulu takleh nak view..

upe2nye..solution dia adalah...Blog aku ni hanya dapat paparan terbaik bila guna Browser Mozilla Firefox...

if guna Browser lain mcm Internet Explorer (IE) or Google Chrome takleh komen n takleh nak baca posting terdahulu..

uhuhuhu..adakah ini berkaitan dengan Template aku eh?

aduhai..nak kene tukor template lagi ke? ponek den wehh..nak susun atur benda2 alah dalam blog ni lagi..nak kene kuarkan balik semua bloglist lagi..nak itu nak ini..aiseymengg...

tak bes la camni..

pudar semangat den nak berbelog...hmmmmmmm....


15 comments:

mamamiera said...

owh.. naseblah zai gune mozilla..
so mmg xde masalah pon komen mengomen..

mamaaerish : said...

eh ye ker gitu?... lor

Ena said...

owh.. camtu ker?

ena view ok jekkk.. oh iyo la.. mozila.. heheh..

tp kan rosse.. ena suke la tempate & deco yg baru nie.. cantekkk.. lg2 bile tgk si encem rafiq tu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

owh..Lily guna mozila..
patutlah blh jer view..
Nk tukar template..letih gak nk susun atur gadget tu balik kan..

belogpizet said...

skang ni ada cara blogger buat leh save semua widget tp nak susun blk memang penat la jugak

mamalieyna said...

skrg cam ok jer ni..problm dh settle kot..template ni dh very nice... ^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

zai,
tp ade jugak org guna mozila takleh bukak..camno eh..pening den

kak eb,
yela kot tu..uhuh

ena,
sy pon syg template ni..sbb dia putih bersih..hehehe..

lily,
betul tu lily. penat susun atur balik

pizet,
yes pizet mmg dia leh save..tapi tak semua dia save..then if save pon tunggang terbalik dia nye susunan..ngeee

iena,
mintak2la blogger yg wat hal n bukan template sy nih..uhuhuhu

LYaFRINA said...

tp skrang dh blh komen ni,, kira dh ok la tu. tp ni lya just guna internet explorer.. ok jer.. jap nk trg g kat n3 y xleh komen td.. kot2 dh boleh.. biasa ar..kdg2 dia buat x betul jugak internet ni...

LYaFRINA said...

betul la rose..just n3 y tu je xleh komen.. ruangan utk komen pon xde..rsenya poblem dgn...dgn aper erk??

~~*Lady Salwa*~~ said...

Owh, sebab tu ke... nampaknya nak kena cari mozilla la pulak... hehe

Erm, bukan senang nak tukar2 template nih. banyak kerjanya, renyah... tak pa, entri yg tadi tu je kot yang tak leh nak komen...

sekarang dah ok...

Nida said...

patutlah.. Nida guna Chrome

Fieza79 said...

lorr..cm tu ke..xtau pon slama ni..skang just gn internet explorer jerr...huhuu..

chugie said...

huhuh.. saya guna IE.. ok je ni.. xde masalah pun rose..

ummiaisyah said...

Salam kenal,
Kak rose dok trg kat area mane?Mane tau kot sekampung..

unlisted_one said...

eh,..saya pakai IE boleh je bukak Mek Rose punya belog nih.