Tuesday, April 13, 2010

Reveal the prizes

Salam

Selamat pagi..hohohoho *cam santa kelaus je bunyi camtu*

Ari ni aku agak weng2..pening2 la. haiyah *jgn cakap aku pegnent ye..lom lagi ..ngeh ngeh*

Ok2..posting ni mmg agak weng jugakla bagi aku sbb ari tu cakap nak seperise..sekali aku reveal gak..hahahahah..

Camni cite die..aku pernah terbaca satu blog kaum ibu yg sampai bergaduh2 pasal adiah kontest kan..maybe disebabkan adiah lom dibeli oleh penganjur n sbb tu lmbt nak pos..if dah ade adiah nape nak lengah2 kan..uhuhuh..so aku taknakla sampai bergaduh2 pasai contest dari blog aku yg biasa2 ni..:-)

Disebabkan aku tak nak la org tertanya2 apela adiah mek rose nak bagi ni *padahal adiah tak seberapa pon* kui

Disebabkan umur aku dah masuk 3 kat depan dia..n number 3 is my lucky number olso..so, aku ngah murah atinye menambah lagi 2 hadiah utk pemenang..akan ada 3 pemenang...teng treng teng teng....



Hadiah #1:
Beg Mengkuang Pelbagai Guna & Cute Keychain

Hadiah #2:
Purse Mengkuang & Cute Keychain

Hadiah #3:
Coin Purse Mengkuang & Cute Keychain


Ape lagi kawang2..mohler joing..pada yg tak tahu nak teka ape tu..korang teka je ape2.manela tahu betul kan..heheheh..tak rugi pon..

grab the prizes..:-)


Cartoons Myspace Comments

11 comments:

zue @ annaleeya said...

besh tuh adiah rose... fuhhhh ler dpt ker ahkak nih... hehehe...

LYaFRINA said...

WEII..COMEYNYER BEG TU.. SUKA2...
ROSE BG LYA JE LA MENAG .. HEHEHHEE

Siti said...

waaaaa..behnya hadiah..nak beg tu leh?
dari hr tu duk nak teka..apa la dlm sampul tu..tu yang sampai skang tak join2 lg..hahaha

nuraarin-life said...

Rasa keychain turtle tue yg paling cute.. ada hadiah saguhati dpt keychain jer tak? hehehe

mamalieyna said...

waah hadiah menarik..ala baru perasan eina lum buat n3 contest ni..tunggguuuuuu! :)

MOMMY NADIA said...

ni buah tangan dr terengganu ke?

Ena said...

adiah yg sgt menarik la.. huhu..

chugie said...

heheh.. siap buat reveal lagi ye..

dah ramai yg join gak tu ye rose..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Hadiah mmg menarik... :)

Dee said...

hadiah best..sapa x join lg tu..join ar cepat..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ye kawang2..sape lagi yg lom join..mehla join..tak rugi pon if salah..janji cuba..eheheh