Thursday, April 8, 2010

We're the winner for category B..Alhamdulillah...:-)


Salam..baru ada kesempatan nak update blog..

Pagi2 tadi dapat tahu yang kami menang "Nur Dayana Insyirah's - 1st birthday Giveaway" anjuran mama dia la....Catlina..
Senyum lebor sampai ke telinga aku bila dapat tahu..yela, bila tengok semua peserta hebat2 belaka..cam takde chance je...alih2..mmg ade rezeki upenye..ehehehe

thanx cat..alhamdulillah...senyuman kami dua beranak buatkan cat tertarik menarik kami mmg debooom..wekekkeke...

Alhamdulillah...rezeki rafiq ni..then adiah besday aku sempena dah masuk hari tua...agagagaaga


Hadiah bagi Kategori B

1 x Voucher @ Gift Certificate Snuggbaby bernilai RM50 !
(pesanan dari Snuggbaby dan sy: voucher ini bukan sponsor dari Snuggbaby,
ia dibeli sendiri oleh sy..)

Sah utk semua produk Snuggbaby ( mengikut available stock)
Expiry date : 5 bulan selepas tarikh pengumuman pemenang.

Cadangan produk yang boleh dibeli menggunakan voucher ini
(voucher boleh diguna 1 kali shj ye):

Memandangkan aku dah tak mule rasa sakit tang bahu bila kendong rafiq guna ringsling..mmg aku berhajat nak beli Mei Tai tu..Bila search2..bapakla mahei..tapi yg cat suggest tu yg basic..ok juga kan..if tak mampu nak beli yang mahal..yg ini pon dah kira ok sangat if dapat...nak2 plak dapat voucher RM50..sape nak bagi free kan kan kan...tu semua atas effort masuk contest2 la..hehehehe...rezeki rezeki...ngeeee

dan ini adalah cadangan dari Cat...

Snugg Mei Tai (basic)RM160 - (voucher) RM50= RM110 (save RM50!)


aku dah tgk2 kat snugbb tu kan..tuan kedai tak sihat..so, nanti2 aku leh beli..lagipun voucher ni leh guna dalam masa 5 bulan dari sekarang kan...:-)


untuk Cat..thanx again..pasni leh la wat contest2 lagi..wekekke..

ok daa....:-)



23 comments:

mamalieyna said...

waah rezeki di bulan lahirmu! tahniah ler mek rose ye! bukan senang nk jd pemenang ni! insan terpilih jer..tahniah k! ^_^

Ena said...

Wahhhh..

Tahniahhhh!!
Rezeki bersama di bulan kelahiran.. best wooo..
yg pasti kan rose, memg picture tu memg layak utk menang sbb sgt nampak rafiq selesa & korang leh kutawa same2.. sgt sweet okey!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah.. =D
ye.. bulan rezeki ulangtahun kelahiran..
sama la kite, ni pon tgh tunggu adiah dr. siti lak..
hihihihi..
yippie!!!! :D

Ibu Alia Kaiyisah said...

wahhh. mek rose menang la..

tahniah. tahniah.

hadiah buat rafiq juga lah ni ya.

best. pasni ibu leh bawak rafiq pakai mei tai baru eh. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah!!!

Mmg rezeki Rafiq & Rose..
Pic tu Mmg sweet..Patut menang!! :)

zue @ annaleeya said...

tahniah mek rose.... betul2 lucky nih... cute jerk rafiq ketawa cmtuh...

mamaaerish : said...

congrats rose... rafiq rock.... (",)

hajarus said...

wow.. tahniah k.rose & rafiq... memang layak menang pun manis senyuman 2 beranak ni... i like... ;d

LYaFRINA said...

eyyhhh.. td dh komen..nape ngakk ada.??.. huuhuu

**apa2 pon tahniah yer... rezeki jgn ditolak.. hadiah pon best!!

Siti said...

TAHNIAH ROSE, WAAA..MURAH REZEKI YER.

Ammi Sara said...

Tahniah rose!
mmg cute gambar tu,cayalah!!
mmg lenguh bahu yek pakai rs?
sara br cadang nak beli pouch/rs utk carry waidi, dia dah 9kg skrg! carrier biasa ada tp org kata x elok kan coz pressure kat celah kelengkang dia.
mei tai/ssc mahal sgt la..........k ke nk beli pouch dgn berat waidi nk sama dgn sekampit beras ni..?

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

tahniahhhhhh!!!!syoknya! rejeki betoi la ibu rafiq ni! kalo tak nak kasi kita!!

maszmadi said...

congrat rose...
pic tur mmg sweet...
hm, cadang nak msuk gak contest2 yg dianjurkan, tp tkut...

Uda said...

tahniah mek rose.

rezeki senyuman mak ngan anak.. memng sweet jer

CatlinaFly said...

salam..ha..memang tokey snuggbaby tak sihat tapi diorg akan keluarkan ready-in stock mei tai tak lama lagi, diorg tak buat custom made skrg atas sebab liza tak sihat..

rose kena selalu intai2 website tu atau add facebook supaya dapat tau latest news pasal in stock carriers MT ni :)

CatlinaFly said...

ready-in stock mei tai= mei tai yang dah siap dlm stok dirg :)

Ros said...

Jeles arrr kat mu Rose...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

iena,
thanx..rezeki besday..ehehhe

ena,
thanx mek na..rafiq kuat ketawa cam ibu dia jugak..ahaha

leily,
thanx..kita berdua je belum dpt adiah siti lagi tau. sbb kita tertinggal gerabak..lupe bagi alamat..ahaha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

raihan,
thanx..
insyaAllah akan beli mei tai tu dalam masa terdekat..:-)

lily,
thanx lily..ngeee..

kak zue,
hehe..cute cam omak dia tak..wekkeke

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak eb,
thanx..yes rafiq mmg rock!

hajar,
tapi takleh lawan semanis senyuman hajar lagi..eheheh:-)

lya,
blogger problem kot..takpe2..dah publish tu..
thanx lya..:-)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

siti,
thanx..ye rezeki rafiq nih..:-)

sara,
if dah masuk 9 kg tu..sy suggest ssc la..ringsling or pouch tu maybe akan rasa terbeban la skit..eheheh

just my 2 cents!

fiza,
eh kita nak la..wehehhe
thanx..:-)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mas,
thanx mas..
jgn takut.masuk je..if ade rezeki tak kemana..:-)

uda,
thanx uda..hehehe

cat,
salam cat
ok2..nnti sy tgk website depa..

pasal FB tu..mmg sy jarang sgt dah masuk fb..takpe kang dah aktif balik leh join..:-)

thanx cat

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ros,
jgn jeles2 mek ros..jom kite joing sekali..mane tahu ade rezeki lagi..ehehe