Monday, April 26, 2010

Tak boleh tinggal komen ye? Nape erk?

Salam

Ada beberapa rakan blogger cakap takleh nak leave comment kat posting pengumuman contest kat bawah nih..

nape ye?

sbb ade je org yg leh tinggalkan komen tu?

adui...(sambil garuk kepala)

ape2 pon....tahniah buat pemenang........:-)

11 comments:

Uda said...

kenapa pulak ekk..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Testing..
Blh x leave komen.. :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Betul la... kenapa saya je yg tak leh leave comment nih... heran...

dah tu older post pun x leh nak view... herm, mungkin saya yang bermasalah... hehe

Nida said...

haaa.. yg ni boleh pulak leave comment... n3 tadi takleh..

masalah Nida sama macam Lady Salwa... older poat pun takde..ermmmmmm

mamalieyna said...

kita pun tokleh! hukhuk..
tpi posting yg ini boleh pulak!

waa..zai ngn sal monang la..jeles kaweee.. :P

mamalieyna said...

nida juge..tahniah kawan2..^_^...hadiah best tuuu...

mamaaerish : said...

mmg kengkadang gitu... x tau nap... hu3

Nida said...
This comment has been removed by the author.
zue @ annaleeya said...

thniah sape yg menang... adiah best tuh...

Siti said...

ermmm...tak tau la siti nape..siti boleh jer tinggalkan komen.

LYaFRINA said...

sama la rose.. y n3 tadi.. xleh leave komen pon.. why??why??why??
hehehehe.. rose ada wasiat ni:

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/04/aku-terima-wasiatnya-cik-moo.html