Posts

Showing posts from October, 2008

Lega Rasanya...

Image
This is my faveret (Double Cheese Burger)...if betul2 teringin baru aku beli..bukan apa..nak menghayati makanan..hahahah....= )) Dalam sebulan..mesti aku singgah sekali..tabley banyak kali..nnti badan pon akan bagai di pam2..kui kui.. Nyam Nyam...besnye..legaaa rasanya dah dapat makan.... jemput makan semua.....:-) keje aku dah makin banyak balik..........ish la........

Lalalalala....

Image
Seronoknya..ari ni takde kerja yang urgent! seronok aku menjelajah ke semua blog2 yg aku selalu gak jenguk time2 free..heheh.. blog2 yg tak penah aku masuk pon ade..almaklumler..banyak masa terluang..bos lak meeting manjang ari ni..hahaha..lalalalala.... { Ewah...bersenang lenang aku ari nih...lalalalala....} OKLA..straight to the point..cito yang aku nak cito kat sini bebenornye...pasal name tag. ermm..last day kami semua dapat name tag... Haa??? NAME TAG? OMG..rasa cam cikgu la plak..lahai... memandangkan semua department diwajibkan untuk pakai..aku pon ngan terpaksanye..aku gantung la jugak kan..huhuh..sampai tertarik2 tudung aku.. {Tadaaa....My Name Tag..hehehhe..} dan memandangkan aku mintak KPLI untuk jadi cikgu tak lepas2 interviewnya kan..so gantung name tag ni pon dah dikira cam cikgu la kan..hehehhe....lalalala..:-)

Lahai My Ayuni..

Image
Tengah belek2 gambar masa majlis akad nikah aku tadi kat PC..tergelak kecil aku tgk gelagat anak2 buah aku.. tapi yang paling obvious yg ni la..2 keping gambar ni...anak abg aku.. Nurul Raizah Ayuni a.k.a Kak Chik.. "Alamak...Pak Su kiss Mak su???" (ish budak ni..dia lak lebey2...kikikik..sambil tutup muka tu yg tak tahan tu tgk keletah dia...hehehhe) "Ya Allah...kiss lagik..nak kene ni Pak Su ni..." (hahahah...cube perhati kat bawah tu..si Along Afif..sebuk duk ngendap..hehhe) Along Afif (baju kuda belang) yang terover senyum....hahahah...soo sweet... Lahai..terubat sakit sakit kepala aku sehari buat kerja nih...lagi 1/2 jam nak balik..yabedabedu...tak sabar nak balik..sbb skang dah duduk umah sendiri....:-) tata...:-)

My Big Day...4 Oktober 2008 (Terengganu)

Image
Lahai..bz manjang. Banyak korje lak plak lepas masuk keje ni..almaklumler..cuti panjang. Rasa tertekan pon ade..sepanjang minggu kene kacau ngan kawan2 ofis..biasala kan..org baru kawen..hahahha...faham2 jela ape yg diusik depa tuh..kekadang buat derk je..sbb b4 this aku duk nyakat kawan2 yg baru kawen..skang padan muka aku..kena batang idung sendiri..hahahha. okla..memandangkan keje ari ni leh disetelkan nanti2..aku pon amekla peluang update blog aku yang tak seberapa ni... actually..aku tunggu gambar majlis kawen aku kat teluk intan..tapi nampaknye tak siap lagi..tapi takpela..aku update tu dalam posting yg akan datang ok.. kawan2 aku pon dah ade mula bising sok sek sok sek..bila nak update photo dalam blog n friendster? alahai..sibuk maa..keje aku ni bznya bermusim..kang lepas student mendaftar diri baru aku tak bz..ha..masa tu nnti aku melantak la update blog..hahah..takdela..just kidding..:-) okla...jom tengok gambar jom...:-):-) Alamak..malu2 kucing My Incey Aku Betul..

Hai...

Image
Salam semua.. lamanya tak update blog.. Semalam baru masuk kerja..Lebih 2 minggu aku bercuti..huhuhu..matila cuti dah abis.. erm..skang bz skit..nnti aku cite pasal my big day ok..:-) tata...:-)