Posts

Showing posts from June, 2009

36 Weeks..

Image
Salam.. Wow..lamanya tak update blog..bz skit coz student baru e-PJJ nak daftar masuk & banyak modul yg perlu disiapkan cepat..almaklumler..nasibler keje aku ni..if dapat writer module yang ok..depa anta awal so cepatler utk aku formatkan & masuk grafik..if tak..nganga bengang bengkek geram n mcm2 jela ngan writers ni sbb depa suka anto bahan modul last minute..terpaksa la mata ni celikkkk je duk tgk monitor.. So 22 Jun yang lepas selamat dah pelajar2 baru mendaftar diri..n ade lagi beberapa modul baru utk Kod2 subjek baru perlu disiapkan b4 pelajar lama mendaftar..opsss..panjang lebor plak duk terangkan pasal korje..agagaggaga.. Kami yg ceria... Geng Department aku keje...Unit Pengurusan Bahan Pembelajaran. Kat InED ni kami ade 12 bahagian... Gambar ni amek masa ari pendaftaran pelajar baru e-PJJ, ambilan Julai 2009, UiTM Shah Alam.. (Nampak tak..aku ngah jelir kat hubby aku yg duduk kat depan jd tukang kacau...Hehehe..) aku sorang je tak pakai uniform sbb mmg tak muekkk d