Posts

Showing posts from January, 2009

Terengganu 1st Day

Image
Seronok betul dapat balik Terengganu. Dah lama sangat tak balik kampung. Dah 3 bulan. Yela..Inila salah satu dugaan dah kawen kan..takleh la skang sesuka ati nak pegi mana2.. if dulu aku balik kg sebulan sekali..if tak menangis ko tak dapat makan kepok lekor..keh keh keh... tapi nak wat camno..bak kate Datuk SM Salim...'DULU LAIN..SKARANG LAIN..DAHULU BUJANG SKARANG DAH KAWEN"...Ewaaaah....hiks! 1st tempat aku tuju on 1st day..off coz la Kepok Lekor Losong Kak Yah..then baru g umah abg aku..aku tersangatla suka pergi sini sbb umah dia betul2 tepi sawah..pergghh..tenang sangat rasa.. tapi aku pergi sana agak lewat sbb Incey Aku Betul aku tido lama sbb penat drive tak abis lagi..yela..Shah Alam - Kuala Terengganu amek masa hampir 8 jam..mau tak penat..plak tu kami bertolak malam..takleh nak drive laju2..lagipun hubby aku mmg tak suka drive laju2 pon.. aku pon berjaga tak tido sepanjang dia drive..heheh... Ada Keropok Rebus..ada Keropok goreng..even dah siap2 bungkus..tapi st

Help...Help...

Image
Lately aku tersangat la malasnye nak update blog aku nih..HELP..HELP..ade ubat tak untuk penyakit malas aku nih??..kikikik.. dah kat seminggu takde update maybe sbb mabuk kepayang aku ni kot.. mmg camni ke ek org pegnent?? kejap pening..kejap ok..kejap pening.. kalau tak makan aku lapor..bila makan plak aku jadi pening nak muntah...ish ish ish... camnila ghupe mak aku dulu masa ngandungkan aku kan kan...lahai..baru terasa skit ni..kang dah besor kandungan aku..tataula ape lagi dugaan yg datang....insyAllah aku akan harungi ngan tenang...pengalaman ni bebs..bkn senang taw..skang kain baju kurung aku dah takleh nak kancing...kene pakai pin baby yg besor tu...opss...pecah tembelang..keh keh keh... berat badan makin naik..aku rasa dah naik 5 kilo lepas dapat tau pegnent..mak aih...abis tu camno nnti ni dah dekat2 nak bersalin..mau naik cam belon....keh keh keh -------------------------------------------------------------- KR Ari tu aku teringin makan ayam kenny rogers...dah lama teri