Posts

Showing posts from April, 2009

Uri Di Bawah atau Placenta Previa (PP)

Image
Kandungan aku dah masuk minggu ke 27..n i would like to say hi to 3rd Trimester..Dah masuk Trimester terakhir sebelum bertemu my baby dear..tak sabar rasanya..ok jom tgk berkembangan kami... PERKEMBANGAN BABY Berat baby dah cecah 1.1 Kg Matanya sudah boleh celik & pejam sekali sekala Dah pandai masukkan jari dalam mulut (See..dia tido..heheh..cutenye..idung agok besor..ikut abah dia kot..:-) ) PERKEMBANGAN IBU mmg aku semakin berkembang sekarang..cam bunga kembang semangkuk je..hahahah..makin gumuk..:-D selalu rasa cam semput if naik tangga dah mula rasa susah nak tido...tapi bila dah tido susah benor nak celik even terasa nak g toilet...kikikk.. Cramps (baru sekali rasa..sakit kan..huhu) (See..my perot..huhu..Ramai org cakap perut aku agok besor..huhu..yela ibu dia comel2 kan..tu nampak besor tu..banyk lemak2 yg diternak sebelum ini..hahahahaha) Ok2 ... tujuan utama posting aku kali ini adalah nak cerita pasal masalah yang aku hadapi since kandungan aku baru masuk 26 mingg

Tambah Satu Usiaku..

Image
Salam Jumaat... Hari ni 03.04.2009 genap umur aku 29 tahun. Cam tak caya je. Tapi takpe..still angka depan dia 2..hahaha..muda lagi muda lagi..cewaah..nak sedapkan ati. Pada usia 29 tahun aku akan bakal timang anak sendiri. InsyaAllah jika diizinkan Allah.. semoga semuanya selamat.. Semoga 2009 ni membawa 1000 kerahmatan & keberkatan dalam hidup aku serta suami tercinta & baby yg bakal kuar ni.. aku cilok dari blog hubby. . kikikik..gigih dia buat ni..sooo sweet.. (gambar ni amek masa kat Langkawi, dalam cabel car) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- My Baby Kandungan aku dah masuk minggu ke-23. Pergerakan baby makin terasa. Menendang2 bukan main lagi. Dah nak masuk 6 bulan dah. Hehe.. Malam td 1st ime aku dapat lihat pergerakan baby dari luar perut aku..Time dia menendang, leh tgk kulit perot pon sama2 bergerak..ahahha...sooo sweet....satu lagi pengalaman indah..