Thursday, September 23, 2010

Beraya ke rumah kwn2 abah


Posting raya tak sudah2 aku ni..ahaha..dah nama pon raya sebulanggg..jgn mare arrr

Last weekend kami beraya ke rumah kwn2 abah rafiq kat putrajaya...majlis makan2 kecik2 je..jemput rakan terdekat..

pegi 2 buah rumah..mmg happening la..bes makanan2 yg disajikan..Tq tuan umah..Kwn2 hubby yg ni aku tak pernah jumpa lagi..kwn skolah SERATAS dia...


DSCN7489

Amboi..gelak sakan mat rafiq nak beraya..ehehhe

DSCN7492

DSCN7495
Dia berkenan betul ngankete ni..siap berebut2 ngan anak Rosli...

DSCN7499
Sesi bergambar..aku takde sbb jd tukang amek gambor..:-D
masa ni kat rumah Syamsul Azli @ Li tongkang nama panggilan depa. nape ntah. aku pon tatau..
tuan rumah baju putih sebelah suami aku..

kedian, kami gerak ke rumah Rosli..dia ni abang kepada pemain bola sepak negara kita..safee sali. yg baju kaler itam yg ujung sekali tula umah dia kami nak g lepas tuh..

DSCN7502

Tada..dah sampai sini n rafiq kan main sonot lagi sbb ade byk menan..dalam byk2..of koz la bola dia duk kejar..ehehhe...sengih sampai ke telinga budak nih..

DSCN7501

Benti tgk tv jap..ade Akim Af nyanyi...peberet rafiq tu lagu yg akim bawak bear tu..huhu

DSCN7505

kat umah rosli, kami makan soto plak..bes2..


Tq tuan rumah atas layanan yg sgt bes..lain taun ajak lagi ya...ehehhehe


11 comments:

Fieza79 said...

bab mkn soto tu bekenan sgt...huhu suka soto..!

chugie said...

wow syoknye rayo.. dapat makan2 free kan..!

~~*Lady Salwa*~~ said...

beraya ke putrajaya tak bagitau pun ek... kalau tak leh singgah umah sal...

ni kalau sal wat open house wajib datang tau... hehe (insyaAllah, kalau jadi la...)

mamalieyna said...

waaa syok ni...! rafiq pun gelak happy sakan tu..hehe..

psst mek rose nnti jln2 kt umah mek na lak eh..kalau free..next week sunday! 3hb..wat kecik2 jugok =P

Big Mamma Bukhari said...

kak t dtg tgk gmbr2 raya u rose.. meriah!

Izan Ishak said...

wahhhh...bestnya mekrose.
sana sini pi umah terbuka ye...

macam2 ada..

mama_umar_maryam said...

sakan weh beraye umh org,kitorg nipon ha..fully booked!hahah

Ena said...

syok la layan gambo kat umah ni.. terang benderang jekk.. nak2 tang gambo dak rafiq tengah sengih tu.. gewam weyh!..

ana said...

biasa la budak2...gi umah org mainan yg dicarinyer...anak ana pun mcm tu jugak!

hajarus said...

sempat lagi rafiq benti tgk akim nyanyi yer... he3x...

memorisusuanku said...

syokknya raya:)wahhhh rafiq dah ada byk gigi.....:):)