Friday, September 3, 2010

Berbuka puasa di Ofis

Salam,

semalam aku berbuka dekat ofis. Kat sini ade byk department..so kami ni kira berbuka dalam unit kecik kami la..ini adalah acara tahunan ofis aku ni..last year aku tak join sbb masa aku masuk keje, depa dah buat dah majlis tuh. Last year kan, aku keje seminggu lepas abis pantang pastu terus cuti raya..hoho

Aku ngan rafiq jela mai sbb suami aku g johor..

aku g amek rafiq..pastu mai ofis balik....

Kami siap pasang Panjut okeh. bes2..feeling raya habesss!

berbuka @ dw6 2sept2010

Gambar masa berbuka puasa..makanan dioder dari kitchen Intekma Resort..nasi hujan panas sedap giler..tapi haram satu pon tak snap..sibuk melayan anak..huhu Oh ya, makanan disponsor oleh encik azman..Gambar 1st, baju cekelat tuh...semoga murah rezeki, tahun depan lanjer lagi..wakakaka


berbuka2 @ dw6 2sept2010

Lepas amek rafiq, terus mai ofis balik. if lambt2 nnti bertembung plak org2 yg nak berbuka Buffet Ramadhan Intekma Resort..Depa parkings kat ofis kami ni ha..lagipun, ofis kami mmg dalam kawasan intekma resort pon..

Gambar kat atas melayan si rafiq yg tak sudah2 nak berjalan..sonot kan main dia..cam itik pon ade berjalan..tegedek2..wekkekeke


ari ni ari jumaat..yey!
happy weekend kawan2!
:-)

13 comments:

lydzar said...

hari ni turn kami pulak makan kt intekma resort..tq pada yg sudi belanja hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ye ke lydzar...tapi kang lydzar mai sure sy dah balik..ofis sy kat tepi2 tu ha..if lmabat sure lydzar pon park situ..ehehe

Ena said...

syok owang belanja kan..

ena aritu tak sempat snap gambo duk kat dalam tai snap gambo makanan je masa buka pose opis.. bukan bizi tapi tiba2 malu2 meow pulak.. ihik!

kemain lagi rafiq tu yeh!.. tak pe ngah praktis tu.. heheh

wahida said...

teringat zaman saya praktikal kat Intekma Resort dulu...huhuhu...

~~*Lady Salwa*~~ said...

baiknya rafiq nak dok dalam stroller. kalau faris, mula2 je excited, lepas 10 minit mula la buat perangai...

hehe, cute je rafiq pakai suar tu... kakak sal kata suar seksi, suar budak pompuan. hari tu bagi faris pakai ramai yg kata suar budak pompuan... sabo je la...

Dee said...

sedapnya mkn..nak2 org belanja kan..rafiq pun tumpang sonok nmpknya tu..

mamalieyna said...

syoknye majlis cenggini..kecik sket kumpulan, leh mkn puas2 hehe..

wahhh rafiq dh bleh jln tuu...nnti raya kacak la leh bersampin dan berjln..yeaa!

happy weekend! ^_^

umialya said...

srnokkan kumpul ramai2

hajarus said...

wah meriahnyer... siap ade yang banjer tambah2 best tu... :)

Fieza79 said...

berbuka kat ofis...mesti meriah...makanan pon sedap gilerr..hehe

Rafiq dh boleh bejalan...!

Cik Aada said...

Kak rose bila nak wat open house ramadhan nie...ekekeke...

kak kita dah setting balek dah box comment tuh...tengs ye gtau kat chatbox...mmg tak pasan la tade comment box..hihihi....

chugie said...

wah, rose siap bawa rafiq lg ye..

kalau sy, x larat rasanye nk bawa fatin tanpa suami di sisi..

mama_umar_maryam said...

mmg slalu dgr intekma punye food mmg sedap2,bilela nk rase yee ;)