Tuesday, September 7, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri....


DSCN6939


Selamat Hari Raya Aidilfitri Untuk Semua..Kawan realiti, Kawan alam maya, silent readers, stalkers*ade kot* dan semua2 lahhh..

Mohon Maaf sekiranya ade tersalah bahasa tersalah taip terumpat terkata sepanjang korang baca blog aku yang tak seberapa ini yang ade menyinggung/tersinggung ngan kata2 aku dalam blog....

Aku cuti 8-16 September...so, blog aku ni pon turut cuti la..if ade yg sudi singgah juga thanx a lot..

Yang balik kg drive tu..ati2 dijalan raya. If si suami letih/ngantuk si isteri yg tahu drive ape salahnye gilir2 drive..hehe..bukan ape, at least leh kurangkan malapetaka akibat ngantuk semasa memandu..

Aku naik kapal torbang, so nnti aku suh pilot tu bawak belong ngan penuh ati2 k..uhuhuuh


Salam Aidilfitri dari kami...Fandi, Rose & Rafiq...

21 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

Salam Aidilfitri gak dr kami sekuarga.. ;-)

MrS. F!zA said...

waa..comelnya belon tu siap ada ucapan.. selamat hari raya utk mek rose n keluarga!! maaf zahir batin ye..

Shibam Jelita said...

selamat hari raya untuk rose sekeluarga, selamat bergembira di samping keluarga tersayang

wahida said...

salam aidiitri juga dari kami sekeluarga...

Zaidah said...

selamat hari raya jugak untuk rose sekeluarga...maaf zahir n batin

Fieza79 said...

wahh beh nya nek belon....salam aidilfitri dari kami sefamili....

littlehumblelynn said...

rose,

selamat hari raya.maaf zahir batin jugak...wah balik mana naik belon tuh>??

lydzar said...

rafiq ucap kt belon je..comel!

nnt dh balik dari kg, amek kad raya kt blog saya ek hehehe...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Selamat hari raya buat rose sekeluarga... kalau ada salah silap, harap maafkan...

walaupun tak drive balik kpg nih, tetap nak ucap semoga selamat sampai ke kampung & pulang semula ke selangor... hehe

makan lemang tu jangan lupa mek sal kat kedah ye... hehe

chugie said...

Selamat hari raya juga buat rose and family.. mohon maaf zahir dan batin!

Ena said...

Selamat Hari Raya Rose..

Raya nanti jangan makang banyak sangat.. cuaca skrg tak menetu nie.. hehe

Mohon maaf juga andainya ada kesilapan yg segaja or tidak di maya nie.. huhu

Izan Ishak said...

salam aidilfitri dari izan dan famili juga mekrose...

maaf zahir dan batin ye~~

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

Selamat Menyambut Hari Lebaran.. Maaf Zahir + Batin (◠‿◠)

LYaFRINA said...

rose..
salam aidifitri buat rose n family..
thn ni balik ganu kan.. happy la dpt beraya dgn mak...
take care yer.. berhati-hati di udara(sbb naik flight kan???)

mama_umar_maryam said...

slm lebaran dari Umar n co..maaf zahir batinnn

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

leily,
selamat ya..:-)

fiza,
gambor candid tu. tiba2 encik suami cakap elok ni letak kat blog wat posting raya..ehehe sama2la kita ye fiza..selamat ari raya..:-)

shibam,
thanx shibam..:-)

wahida,
ok..sama2 ye..:-)

kak zai,
ok kak..maaf zahir batin k..:-)

fieza,
takdela beh sgt sbb nnti kat ganu patah kakila takleh nak jenjalan..huhu..ok2..slamat semuanya ya..:-)

lynn,
balik ganu lynn..kuala terengganu..eheh

lydzar,
ehehe..gambar candid..ok2..nnti kita amek..thanx ya..:-)

sal,
samala kita ye..kat ganu lemang takdok sgt..tapi ketupat pulut ngan tapai ade banyok..ehehe..:-)
chugie,
sama2la kita ye..ati2 di jalan raya tau..:-)

ena,
nok makang banyok gok..dok kira..wekekekek..ook2 mek na..sama2la kita ye..:-)

izan,
thanx izan..sama2la kita ye..:-)

nieza,
sama2..selamat hari raya..:-)

lya,
iya lya..dok sabor nok balik ganu..ehehe..

zety,
selamat hari rya juga utk zety..:-)

Ummi Ummair said...

Selamat hari raya idulfitri maaf zahir batin dari kami sekeluarga to rose n family..sori lambat ucap.. :)

MOMMY NADIA said...

Selamat HAri Raya Aidilfitri Rose..
balik Trg ..dtg lah jalan ke rumah ;)

Nadiah Sidek said...

selamat hari raya! jemput ambil kad raya di blog saya :)

Ummi Salsabila said...

camat hayi raya rafiq! kumpul duit ry byk2 ye-
aufa & adam

umialya said...

Selamat Hari Raya, maaf zahir batin