Tuesday, September 14, 2010

tamat sudah sesi beraya di kampung

Aku rasa dh ramai warga kota dh gerak pulang ke bandar..kami pn on the way dr teluk intan ke shshah alam. Harap2 hiway x jem ler ni. Seriau je bila teringat jln jem masa balik ke shah alam raya last year. Jln jem bkn sbb org pulang ke bandar tp sbb ada kren terbalik. Uhuhuhu

Aku start keje jumaat ni..ada 2 ari lg cuti..sob sob. X pueh lg cuti weh..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile

6 comments:

firahadifa said...

kren terbalik ek? mesti lama jem tue kan

Adyshariz said...

wah lama cuti ros.. sronok rasa cuti lama2 ni.. jalan jem ker,tu yg tak larat nk layan

e.l.i.z.@ said...

dasatnye kren terbalik..accident sana sini pun punca jam gak tu huhuh

mamaaerish@eb said...

betoi3... nk rayer lagi... hu3...

p/s: ngengada.. dh pat (4) bln cuti... nk cuti lagi... bkk company sendiri la wei... hik3...

chugie said...

alang2 rose, cuti je ler sampai jumaat tu, next week sambung keje.. heheheheh:D

mamalieyna said...

oooh kite dh mula kija ni,,tak puas gak cuti...huhu..

*eina time bertolak balik kedah, jem gak dkt sejam...rupanya ada treller terbalik..aduhai..sesak!