Thursday, September 30, 2010

Sweet & Cute Baby 'Exploration Time' Contest by MamaLieyna

banner contest 'sweet & cute baby exploration time contest'

Dah lama tak join contest...sebagai menyokong teman blogger kita iaitu MamaLieyna or mama arip ni.aku pon nak joingg laa..mencuba nasib....


Jomla korang..jom join..nak maklumat lanjut..leh g SINI...


Gambar yg dipertaruhkan ialah...

DSCN7006

Muhammad Amzar Rafiq Affandi

1 Tahun 2 Bulan

Gambar ni aku amek dalam keadaan yg gerrraaaamm yg amat kat rafiq. Kenapa? Haaa..sbb dia selalu punggah baju dalam wardrobe tu..penat wehhh aku kemas dia sepahkan..selain tu adela benda2 lain yg dia sepahkan..dah nama pon masa utk meng'explore' kan...ha tu la dia nye...Redha ajela...

Rafiq buat muka tak bersalah je kan..Grrrrrr


Dateline: 10 Oktober 2010

6 comments:

ana said...

hahaha....sian mama rafiq nak kena kemas balik.

zue @ annaleeya said...

join gak akhirnya...

gud luck rafiq..

rynas said...

hahhahha..penatnya nak lipat dan susun balik..

Ena said...

hahahhaha...

rafiq explore mende yg ibu semua leh marah.. heheheh...

tapi pose rafiq tu memg comei.. ;D

Gd Luck!!

mamalieyna said...

Yeaaa...join jugak..lalala..! ^_^

LULUS!...tp bakpo duedate dia 10/10/2010 eh?..mcm tau2 je mekna nk tukar dr 20/10/2010 ke 10/10/2010..so, biarkan je due date tu..today rasanya nak annouce pertukaran tarikh tu..

So, good luck rafiq cayang! ^_^

TQ sbb join!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ana,
dah 4 kali dia duk buat camtu..haih penat!

kak zue,
ehehhe..thanx kak..:-)

rynas,
ha tula..sib baik kali ni dia kembah skit je..if tak mmg rasa nak letak lam plastik je baju2 tu..nak pakai amek lm plastik..wakakak

ena,
huhuhu...mmg byk bendanye yg buat ibu marah tau..
thanx mek na..eheh

iena,
yela..sy kan ahli nujum negara..wakakka
takdela, previous posting kan mek na ade mention, nak cepatkan ke 10/10 plak..tu sy terus update situ..eeheh
ok2..sama2..
wish me luck!