Thursday, February 23, 2012

Aishah :: Bertafakur..Kurrr Kurr..Kroohhh

Assalamualaikum...





lots of thing to jot down..tapi takde kesempatan lagi...pic kat atas hanya selingan sbb aku sgt2 ngantuk ni..besnye if dpt tido cam aishah tu kan...


aishah pakai baju si abang masa kecik2 dulu..huhu..dah lama tak soping baju aishah n rafiq..cik abe kate tunggu gaji..bes2..:-)..bila lagi Pureen Sales ek? ade sape2 tahu dak?


pagi tadi ade meeting..so skang dah free skit nak lari laju2 g round umah2 korang...hehehe daaaa



15 comments:

cheqna said...

geram tgk baby tido..=)

wan nurul hezrina said...

baekkk nyer lepak

~~zAnAfAhMi~~ said...

kat rumah ni, hubby akak je tdo mcm tu...tp takde la cute mute..hehe..

sorry la Rose, donut kentang tu akak tak ajar mcmna nak celop coklat, ala...mcm biasa je. double boilkan coklat masakan yg putih/coklat, celupkan donut yg dah goreng tu.

Cho Zila said...

tidurpun comel.. geram...

Qhaifa Nur said...

ala tomeynya dia..

Ena said...

rasa nak landing sebelah aisyah skrg... hhee

ADEEYA said...

ALAHAI COMELYA AISHAH TDO :D GERAM JE TENGOK. :D

CatlinaFly said...

nyenyaknye tido...aisy pun byk pakai baju e-ein ms kecik dulu je..:)bila nak kuar je (belum pernah bwk gi shopping, bwk gi klinik checkup je setakat ni)baru pakai bju baru n lawa2 sket hehhe

Nadiah Sidek said...

hee...comel! ^_^

LYAfrina said...

eee..geram... nak peluk2 rasa si aisyah ni..sedap sguh dia kroh2...

ummi_ziz said...

Comelnya dia! Hehe

eB ezrin said...

alahai comelnyer dier :)
eh ros, kalo tau biler pureen sale ker poney ker haper2 la.. inform bleh? ;p

Teratak Hami said...

comelnya aishah. Akak suka tengok budak2 tidur.

ch@ said...

heaven je dak aishah ni tidur. eee akan ni kan, kita baru je terbayang nak pergi shopping bj oni dgn aie tau. mcm ada instinct pulok.

Irfa said...

tido dalam iman ;)