Thursday, February 9, 2012

BiLa AiShAh Sudah Pandai senyum & Gelak sakan!


Assalamualaikum & Selamat Pagi...

posting pasal coti2 lom sempat nak buat lagi. gambar pon dlm camera lom transfer. tsk! bz la kunun kan..ehhehe oh ya..aku tak jadi bercuti ke utara as mentioned before sbb urusan cik abe ditunda....so, coti2 terjahan berjalan dengan jayanya.. tapi masih di utara tanah air iaitu perak. ngeeeeeeeeeeee...^____^

jom layan gambor2 si aishah sepanjang 4 bulan usianye yg indah...:-)









aishah sudah pandai tersenyum & gelak mengekek2..sonot sgt..bahagia sgt2 dengar dia gelak. subhanallah..dpt peluang ke-2 dpt pegang bb yg seceria abangnya  masa kecik2 dulu...:-)

gamabr2 sekitar majlis kesyukuran yg abang aku yg sulung buat sempena anaknya dpt 5A UPSR & dpt masuk sekolah berasrama penuh...




gamabr last 2 weeks..
sgt2 suka mandi & dipakaikan baju n wangi2..sbb dia tahu ibu akan kelek dia ke katil n kasi tek...agagagaga

gelak sakan bila si abangnye agah..n senyum meleret2..i lap u sayang..:-)



gambar si abangnye mana? eheheh rafiq skarang sgt susah nak amek gambar dia..ala2 artis terkenal gitu. feeling2 hafiz awan nano betul. yess..rafiq minat giler ngan hafiz!

okla..nnti sambung tempek2 gambar..~lalalalalala.....



21 comments:

wan nurul hezrina said...

alahai cumilnyer aisyah..secantik namanya..rambut tuh mak aii tajam..huhu

~Siti Hajar~ said...

alolololo...geram dengar...hehe

Cute kan bila bb gelak tanpa gigi, rasa nk geget je pipi tuh...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..semakin comel..
kemain dia gelak tu.. :)

ch@ said...

ah mmg comella aishah ni, menggoda btl senyumannya tu, haih. bahagia je.

fuadnis said...

comel betul anak gadis nie...mcm mama die gak..hehe....

fiszah_pjo said...

Comelnye aisyah..nk cubit boleh tak ???

~~*Lady Salwa*~~ said...

Comelnya Aishah... Putih cam ibu dia jugak....

~~zAnAfAhMi~~ said...

Aisyah (sama dgn nama anak sedare akk) nanti kena rajin tolong mama kat dapur ye....sb mama nak pot pet kat blog hari2...hehe...

mama iris said...

mcm model Pa&Ma....perfect smile on a pretty face, subhanallah....=)

eB ezrin said...

puteh gebu... gerammmmmmmmmmmmmmmm... geget geget ;p

mamalieyna said...

time besar2 gini mmg bestkan...tak sabar menanti saat2 gini...si abg pun teruja nak main dgn adik~

comel betoi aishah ni, nk ngurat tuk hakeem la..ihiks.. =P

littlehumblelynn said...

rose

seronok kan..main2 dgn baby..comelnya sgt anak dara dia..

::NureeN:: said...

gebu betol... geram tgk...nk cubit jerr rasanya

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alahai..
shomelnyer..
putih seleput aishah ni.. =)

Suliana said...

Bby dh ok ke pki btl? Bby su tgh berlatih btl ni tpi kdg dia nk kdg dia tolak2 dgn lidah.bimbang jg tkut dia xnk pki btl.huhu

Ena said...

alahai.. cute sangat dak aisyah ni.. geram betuiiii..

ADEEYA said...

Hehe geramnyee tgk Aisyah :D comellll

mummy2k said...
This comment has been removed by the author.
mummy2k said...

Klau dpt kat teruna2 mummy,mesti diorang kiss...syg sgt baby...btw,aisyah mmg comey

Nadiah Sidek said...

dengar baby gelak memang mendamaikan ^_^

Izan Ishak said...

adooiiii....cairlah rose tgk anak daramu senyum gitu...!

ohh... abg rafiq takmo dah glemer kat blog ibu ye. kasi can pada adik plak...