Friday, February 24, 2012

Lisa sah Jadi Milik yusry..

Assalamualaikum..

sana sini semua kecoh pasal lisa n yusry kawen ye. aku pon sajela nak tempek2 gak sini. jarang sekali aku tempek gambar artis kat sini sbb biarla blog2 gosip pasai artis yg upkan cite2 demer kan cam roti kaya, beautiful nara, murai. com, n mcm2 lagila skang ni..

actually aku berkenan tol tengok songket yg yusry pakai tu..if songket asli terengganu yg camni upe dia..belas riban mau cecah ni. seriusss..sbb mak aku buat songket tapi takdela mampu buat songket yg mahal2 camni...songket murah2 aje mak aku jual..cube tgk gambar kat bawah ni..cantik gilerrrr..susah nak buat tu wooo..



aummmm pejam2 mate abe yusry dpt isteri yg cun melecun..ahahaha..



ape2 pon..tahniah buat mereka berdua..errr yusry ni kawen nak yg diva2 aje kan..~lalalalalaala..moga berkekalan lah hendaknyeeee...aminn




* jgn lupa ikuti 2 episod kisah cinta mereka di Astrok Ria ye.


Episod 1: 25 februari 2012, 10 malam (pasai profil mereka berdua, kisah cinta dari pandangan demer serta kenalan & ahli keluarga..


Episod 2: 3 Mac 2012, 10 malam (pasal akad nikah, persiapan terakhir majlis sanding dan mcm2 lagi laaa)




16 comments:

cheqna said...

moga mereka bahagia hingga hujung nyawa mereka
insyaallah

Cho Zila said...

selamat berbahagialah hendaknyakan...
mula tengok songkettu pun akak dah terpikat,... memang mahaller yerk...

Teratak Hami said...

Rose, awak tempek gambar artis sebab berkenan dengan songket dia ye. Tapi mmg cantik pun.

Semoga Allah memberkati perkahwinan mereka.

wahida said...

mmg songket tu mahal kan rose...tapi cantik la....

ooo, mak ko pun buat songket ye...jual kat terengganu ke?

Ena said...

maga kekal bahagia sampai ke syurga.. amin.. ena pun suka ngan depa ni

Mama Hanim said...

tahniah utk mereka..dua2 sweet je kan..

Izan Ishak said...

tahniah utk lisa n yusry...

Qhaifa Nur said...

sama cantik sama padan...
tahniah buat mereka..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@cheqna
insyaAllah..:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Cho Zila
mahal kak..sbb nak buat tu kan main payah!

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Teratak Hami
ahahha kelakar plak rasa..kikikik..cantik..mak sy pembuat songket..:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@wahida
mak aku dulu2 dia tenun..skang tak dah dia upah org plak then anta ke pasar payang..jual rege org tengah..kiranya murahla if beli ngan mak aku..sbb once masuk pasar payang rege leh jadi double dah

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Ena
sy takdela minat sgt tapi layankan aje..ehehehe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Mama Hanim
pengantin lama n pengantin baru..wekkkeekk

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Izan Ishak
tahniah je ke? ulur2la adiah..~lalalala

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Qhaifa Nur
moga kekal ye..aminn