Thursday, February 16, 2012

Kami :: Terkenang Zaman Bercinta..Ahaks!

Assalamualaikum...

petang2 baru dpt bersiaran..Pagi tadi jd urus tak setia utk bengkel fail meja. 

Ok2..weekend baru ni kemas2 stor terjumpa la satu lukisan potrait kami berdua..zaman2 bercinta dolu2 ler ni. ahahaha.. Maharaja Lawak betui....tapi bila dikenang2..sonot kan zaman bercinta..~lalalalala...





kah kah kah..siler la gelak tgk gambor kami ni..if geli nengok, sila la muntoh ijo..teeehheeee..


masa ni kat teluk kemang, Port Dickson.. kan ade stall kecik2 tu kan lukis2 gambar..sbb nakkan kenangan..kami setuju nak buat potrait ni..satu kepala rasanya RM20..so, utk dpt gambar combine camni kene lukis sorang2..mula2 somi aku..then aku plak. even sekeping, org tu cas RM40 sbb ade dua kepala..dilukis pada 12 Ogos 2006. 


bila tengok potrait ni..cam tak caya plak..Dah dikurniakan 2 org anak yg comel & Usia perkahwinan kami dah masuk 3 tahun 4 bulan..Syukur alhamdulillah...:-) 





15 comments:

Salina@IbuAqil said...

X muntah pun dear..
Kami senyum2 jerk tau..
Comel sgt dua2.. ;)
Alhamdulillah!!
Moga kekal berkeluarga hingga ke Syurga..
Amin!!!!!!!!!

Afida said...

nostalgia tu :D

Amiizaa2001 said...

comel.......kekal keakhir hayat, dunia akhirat :):)

lydzar said...

suci murni je muka ros :)

kami pon pernah buat karikatur ni utk letak kt kad kawen. tp transaction online je, bg gambar then 2-3hari siap..dia emelkan gambar tu kt suami

Zue AnnaLeeya said...

comelnye mek rose....
nurung ke aisyah.... hehehe...

LYAfrina said...

hehe..so sweet.. kalo lya pon suka sgt tgk semua koleksi knangan msa zama2 bcinta dulu.. n paling pnting bsyukur sgt2 sbb kekasih kita menjadi suami kita yang sah kan.. lg btambah happy dkurniakan plok anak2.

Dee said...

so sweet..mesti tgh senyum sokmo tu kan?

Hanis Azla said...

suka tgk gambar tu sbb sweet sgt.. kenangan terindah utk kalian berdua kan..

wan nurul hezrina said...

manader muntah=)ok what?dengan siapa lagikan nak teringan n layan perasaan.waduh!hehe

semoga korang dua hepi sokmo kay

saffiya_aleesya @ echa said...

sweet jer ada kenangan gambar potrait lagi tu..

singgah sini dan follow akak sekali..

ch@ said...

hihihihik keluar dah zaman nostalgia kak rose. mcm adik beradik je. 2006? ooo kita pun masih berkenalan dgn abi, ye ke? hahaha.

ADEEYA said...

Ehehehe ;) 2006 saya masih bersekolah. Haha

Ibuhani said...

Kenangan manis yg diabadikan.....hehehe....cantik lukisannya. Frame n letak kt bilik tdo so bila nk tdo boleh kenang zaman bercinta tu...... :))))

mamalieyna said...

hikhik..comel~ potret yg boleh mengembalikan noltalgia zaman bercinta..menarik~

Suliana said...

Hihi. Comel je kan. Ms bercinta mmg sgala2nya indah :-)