Thursday, February 2, 2012

KFC krusher

Assalamualaikum...

Ahad lepas, pagi2 lagi rafiq cakap..."Ibu...nak ayam.." huhuhu..ayam tu maksud dia KFC la..abah jeling2 je bila ibu cakap "Joommmmm..." wah2 laju aje bab2 leh skip memasak. kah kah kah. Tapi..bila ibu cakap ok2 ibu lanjer..waahh si abahnye plak laju aje..."Ok....!" ceh

actually teringin KFC krusher & Egg tart. lama dah teringin. tup2 dpt gak rasa..sedap sgt2. maybe tekak org lain tak la kot..but for me, sedapppp...:-)



aku amek Blueberry Blast..ade yogurt..cedapp..:-)




gambar2 selingan keluarga rebina..ahaks. gambar tak edit lansung aku tempek2 je..



"yey..sy bersama ibu sy yg comot.."




harta kesayangan hamba..takde tolok bandingnya..anak-anakku..:-)




 kuci2 abah...:-)







rafiq melayan kipas dia..kemane je bawak kipas. berbaloi kipas RM7 ni aku beli sbb dia sayang sunggoh! dlm kete dia buh dekat ekon..pusing2 laju gelak mengekek2 la mamat ni tgk kipas dia..apo apo jerlass mamattt...janji kamu bahagia.

26 comments:

eB ezrin said...

ala comelnyer gambor header tuh :)

mamalieyna said...

terus rasa nak terjah KFC gini..hee~ sabar seminggu je lagi =P

alolo comei n sweet 'harta2' kamo ye mek rose, dh ada sepasang, puas hati ^_^

Hanis Azla said...

egg tart kfc mmg best.. akak pun suka.. tp krusher tu tak pernah minum.. nnt nak try gak lah..

mummy2k said...

yummy nye...kna try jugok nih...

ch@ said...

sukanyaaaa tgk aishah tu. gebu dan dah pandai posing. mikir, betapa huru haranya kita dan anak2 bila makan kat luar. hahaaa. oni tak pandai duduk diam.

~~*Lady Salwa*~~ said...

sama la, suka juga egg tart kfc tu... memang sedap...

LYAfrina said...

comelnyer aisyah.. rose..suka sgt tgk header..mmg cun laaaa..

lya pon dah rasa krusher tu,,mmg sedappppp..sedap...sedappp

Cik Puan*PIE said...

sedap egg tart tu..aku klau beli sedozen...hahaha...makin cute ank pmpuan ko tu mek...

Izan Ishak said...

dari aritu teringin nak beli krusher tapi tak terbeli2 lagi. aiii... kata mengidam kan.. hehe

suka jgk tgk kipas camtu rose. kalau org buat photoshoot dok pegang kipas tu lah kan...

Imah Dinor said...

sedapnya...sgt2 comel dua bradik ni....

Salina@IbuAqil said...

Sis, suka tgk pic "kuci2 abah" tuh..
Hik3!!!!
Aqil kalau nk mkn ni dia ckp..
"Buuuu!! Jom beli KOKOK CIKEN!!" Ayarkkkk!!

umialya said...

makin comel le 2 beradik ni

Maya Mayana said...

perenggan first tu kelakar lah..hehe


akak pun ada windmill tu,tp anak akak suka tanggalkan btgnya buat bantai org pulak...waduhhh

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@eB ezrin
:-) terkejut tgk flash gamaknye

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@mamalieyna
alhamdulillah..nnti serbuuu kfc k! ehehhe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Hanis Azla
ade 3 jenis krusher kak..nnti leh cube k..:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@mummy2k
nyam2..cube jgn tak cube..nnti review k..:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@ch@
wekekekek mmg huru hara gak..sib baik abahnye melayan..if tak mau naik antu akak..hahahha

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@~~*Lady Salwa*~~
alahai..tgk sal baru ingat..gambar lom transfer..nak tempek sini gambar ngan sal..nnti dah transfer leh tempek2..:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@LYAfrina
header simple..gambar aishah terkejut tgk flash..agaagagaga

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Cik Puan*PIE
haa???? sedozen? aku makn 2 dah muak ja..huhhu

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Izan Ishak
a'a..ramai buat photoshoot guna tu..mmg cantik if guna camera dslr..kamera sy cap ayam je.ehehhe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Salina@IbuAqil
ok2..if kita jumpe..nnti suh aishah kuchi2 auntie ina plak ye..hehheeh
so sweet la kokok ciken! aqil..aqil..:-)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@umialya
hehhe..maceh kak..(eh mak dia lak lebey2) agagagaa

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

@Maya Mayana
biasala tu kan..if org nak lanjer dia..kan main lajuuu aje jawb OK..eheheh

ha? bahaya tu bantai org..rafiq tu if tau leh cabut sure ketuk2 gak tu hhuhuhu

wan nurul hezrina said...

kalau budak2 mmg suka g kfc=)cumilk=nya aishah