Monday, February 27, 2012

5s...


Assalamualaikum...

hari ni ade 5S kat ofis..so ape lagi..melupus dokumen2 yg byk2 tu la kan..yg dah melebihi 5 tahun dah buley lupuss..wuuu byk jugak ni..teaching portfolio lecturer laa yg byk ni..





takpela..pelan2 kayuh..sampai petang pon lom tentu abis ni kan..lotih mak!

daaaa

8 Pot Pet Pot Pet:

cheqna said...[Reply to comment]

laju la kak...
beng slow2 hehehehehe

Azian Elias said...[Reply to comment]

alun2..kata org jawa..pelan2..

Irfa said...[Reply to comment]

hai..salam kenal dr blog cheqna
balik dr course 5S tahun lepas semangat nak buat kat meja sendiri tp hangat2 taik ayam je :)

Teratak Hami said...[Reply to comment]

Seronok buat 5s sbb time tu ler terjumpa mcm2 surat. Tapi time buat 5S tu biar le waktu tak banyak kerja.

wahida said...[Reply to comment]

aku tak sanggup dgr 5s ni nok...penat!!

Melor said...[Reply to comment]

buat pelan2 lama2 habis la tu

nur said...[Reply to comment]

portfolio lecturer byk mesti sebab ikut iso kan? kenapa la nak kena buat itu semua, last2 kena lupus jugak... huhuhu, kesian kat kertas dan ink

ayu said...[Reply to comment]

FUh..banyaknyaaa..slow2 la ye