Monday, February 27, 2012

5s...


Assalamualaikum...

hari ni ade 5S kat ofis..so ape lagi..melupus dokumen2 yg byk2 tu la kan..yg dah melebihi 5 tahun dah buley lupuss..wuuu byk jugak ni..teaching portfolio lecturer laa yg byk ni..





takpela..pelan2 kayuh..sampai petang pon lom tentu abis ni kan..lotih mak!

daaaa

8 comments:

cheqna said...

laju la kak...
beng slow2 hehehehehe

Azian Elias said...

alun2..kata org jawa..pelan2..

Irfa said...

hai..salam kenal dr blog cheqna
balik dr course 5S tahun lepas semangat nak buat kat meja sendiri tp hangat2 taik ayam je :)

Teratak Hami said...

Seronok buat 5s sbb time tu ler terjumpa mcm2 surat. Tapi time buat 5S tu biar le waktu tak banyak kerja.

wahida said...

aku tak sanggup dgr 5s ni nok...penat!!

Melor said...

buat pelan2 lama2 habis la tu

nur said...

portfolio lecturer byk mesti sebab ikut iso kan? kenapa la nak kena buat itu semua, last2 kena lupus jugak... huhuhu, kesian kat kertas dan ink

ayu said...

FUh..banyaknyaaa..slow2 la ye