Wednesday, July 21, 2010

Sedap ke Beger ni??

Malam td tengok iklan kat telebesen. Mak aih..cedapnye tgk beger tu. Bila tgk Capital M of McD..lagila buntang mata..nak2 lagi ari puasa. Nafsu makan tu tau2 la kan..wakakakka..ceh nafsu semata!


Ha..bege ni laaa.....besarrnyee.. eh ke dalam gambor je nampak besar?



Aku nak ni..aku tak kira....agagaga...harus ajak en affandi g Mekdi malam ni...nyam2...biasa en affandi melayan aje ape aku nak..mintak2 dia tak bz mlm ni..

ohh..nafsu mata semata2..ntah2 tak sedap mana pong!

p/s: arini aku buat2 bz..till then..daaa...:-)

13 comments:

Dee said...

ada yg kata sedap..ada yg kata kureng..ikut selera tekak masing2 lah kan..

akak pun lum terai..mesti cuba juga satu hari nanti..

Ena said...

mrmmm.. tu la.. ena pun lom rasa lagi.. tapi memg nampak sangat menggoda selera.. hehehhe..

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

hehe..time bulan pose nanti lagi banyak godaan.tunggu.....

Fieza79 said...

fieza pon lom rasa lg...
tingin pulak..ujung mgu ni kot nk ajak asben...

asben fieza pon mengikut je fieza nya tekak..ehkekek..

Zaidah said...

klu nak makan kena bkak mulut besarlah nie...klu tak ...tak bleh makan...blum trylah...

wahida said...

saya pun tak try lg..apapun, saya mmg big fan of MCD..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg besaq punya..kena buka mulut besar2 nih nk kn..hehe..
Kita pon x pernah mkn lg..tp nampak mcm sedap je kan.. ;)

Aleeya said...

ermmmm jom terai reramai huhu :p

wahida said...

lupa nak ckp ada award utk awak rose..amek eh...

Mimie Fazira said...

acik rose ... kalau sedap bgtau ok ... kalau tak sedap pon bgtau jugak .. hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kawan2, kite lom cuber lagi...nti dah cube kite kabor kat sini ye ngeeee

mlm td tok laki kawe balik lmbt..uhuhu..ilang mood nok g makang...

~~*Lady Salwa*~~ said...

godaan semasa puasa ye... hehe. apa pun selamat berbuka & menjamu selera la ye. (wish lambat lak, baru baca entri ni hari ni... hehe)

aLyNnZ said...

alynn dh rasa dah grill chicken burger nie..best gak tp tibe part yg tebal skit lebey kurang cam kurang masak skit..tp masak sebenar nyer cuma masak yg ala kadar jew..