Friday, July 23, 2010

Ramadhan Dah Mengintai2

Ramadhan dah mengintai2.. Ganti puasa lom abis lagi..Agagaga..bukan ape..dah tiga ari ambushed by askar jepung..ngeeeee. Sadis sunggoh!

ok2...ini lauk dinner mlm semalam. Dah2 dekat2 nak poser ni sure ramai ngah ganti puasa kan? so sila terliur....kah kah kah..jahad kan saya? muehhehe....ampun...


dinner2

dinner3

dinner1

::::Ikan Siakap Masak Suka ati akula nak letak ape, Sup Sayur & Telur Dadar::::


"Ibu cakap..Ramadhan Dah mengintai2..jadi, rafiq pon intaila dari bakul..ngeeee"


p/s: mlm td sy dah makan Grilled Chicken Burger (GCB) kat Mekdi..cedap..tapi maybe org yg tak suka mkn beger ayam tak gemor kot..heheheh...

20 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Owh, tak habis lagi ye... hehe. Sedap2 belaka lauk yang Rose masak tu. Walaupun tak berpuasa, tapi terliur je rasa. Rajin rose.. Sal semalam makan kat luar je.. hehe

Ena said...

owh.. askar jepung baru je surrender arini.. ;D

masakan apa2 kalau dah masuk blog semua jd melelh je nengok!>.uhuk!

malam tadi hubby ajak p makan GCB kat mekdi tu tapi ena pulak yg rasa letih & mengantuk sangat2.. so, lenkali lagi la nampaknya..

lydzar said...

cepatla bendera jepun datang visit daku..dah tak tahan dgn kesuraman susu perahan waktu pre-menstrual nih..

ok lari dari tajuk!!

LyNn HaMzAh said...

meriahnyer lauk...
nyam nyam...

Ina Hashim said...

kuikuikui...kelakar rafiq

Fieza79 said...

tergoda je tgk sayo taruh cendawan tu...

Suliana said...

dap nye :-) mcm nak makan mc d plak:-)

wahida said...

ermmm...lama x buat sup cendawan...

mama_umar_maryam said...

sukelah siakap masak sukahati tu,hahaha

Dee said...

hahaha..cute betul rafiq mengintai dr bakul tu..

mamalieyna said...

weeiii mek na lom habis lg gak...lg 2 hari..huhu...tp today tak posa pun..ok la layan mata dgn makanan menawan hati tu..^_^

hikhik..rafiq intai ape tu...chaaak! ^_^

Ammi Sara said...

nak sikit siakap macam2 rasa tu, looks yummy! selamat ganti pose

Zaidah said...

harap rose dapat habiskan pose ngan jayanyer...sedapnyer sup sayur tu ade cendawan....

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

selamat habiskan ganti pose.cian rafiq kena dera mama ker tu??

FAIZA AMIR 2001 said...

shedappppnya mamam...:)
wahhh rafiq main cak-cak dlm bakul baju:):) cute2...auntie geram nak geget gomol2 pipi dia :):)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily..alhamdulillah sblm Qis masuk wad tempohari dh abis ganti posa..klu ikutkan tahun lalu blh jer penuh posa koz askar jepun lum nyerang lg..tp x leh tahan tgk Qis asyik nangis susu x cukup..dulu Qis mmg kuat nyusu..kejap2 nk nyusu..time tu x minum lg air suam apatah lg nk nyusu tepung..Tghari 'tangki'dh kosong..so lily dpt posa stghari jer..tp x byk hari gak..dlm 4hari jer.. :)


Hehe..klakar tgk Rafiq.. Dh pandai ngintai2 yer.. :)

umie natrah said...

cpat bgi abes...dah x lma nk pose nie...hee~~
kak sodap aik lauk..aw simple but terliur dah nie..heee~~~

hye rafiq...chaak!!

umie natrah said...
This comment has been removed by the author.
littlehumblelynn said...

sedap.......yummy2..

dah shopping?semalam dah meredah jusco beli baju kanak2 ituh..

oppps lupa..pls drop by ke blog..amik award ok..

.ArianiAizat. said...

wowwieeee!!!
Ikan Siakap Masak Suka ati akula nak letak apa tuh nampak cedap lah :)