Thursday, July 1, 2010

Kiss Kiss Kiss..hiks!

Posting di petang rembang *ade ke ayat camtu?* hak hak hak

if korang nak tahu, ade salah sorang budak yg pengasuh rafiq jaga sangat suka gomol rafiq. Nama dia Arissa.

Arissa suka giler kiss rafiq..pantang lepa..dia akan g kiss2, belai rafiq..tapi hati2..if rafiq tak layan dia p pijak kaki rafiq..muahahahah..tapi pijak2 sayang. If dia p dekat rafiq..mamact akan perhatikan je dari jauh..tgk ape dia buat kat rafiq.. yang pasti mamact cakap dia tak pernah pukul rafiq..pijak kaki pernah sbb tu mmg tabiat dia..suka pijak kak org. kelakar pon ade. hehe

Tapi..yang kelakornye...tiap kali dia kiss rafiq sure cam rimas..then last sekali ape lagi..menangis la jawabnye....

apolas anak ibu ni..awek kiss pon tamo..wahahahah

See...menangis sampai berjurai air mata..ahahah.
Korang tengokla si arissa tu..kan main lagi nak kiss..kdg2 aku tgk cam nak ngap idung rafiq pon ade..hihi


Pastukan..as usual, if ari tak hujan/panas sgt, aku akan bawak rafiq p taman..tengok2 budak2 lain main buaian. Kadang2 aku pon sekali men buaian..saje nak sonotkan hati rafiq yg sehari suntuk terperuk dalam umah pengasuh..


Kat taman pon rafiq selalu gak kene kaco..budak laki kaco dia nak plak. Tapi nak2 camtu jela..

see..muka rafiq yg ceria if aku bawak jalan2 kat taman..budak2 ni kekadang kene gak bawak kuar dari rumah..sian tak berkembang otak syik terperuk lam umah je..

13 comments:

mrs.ecam said...

btol3 aku pong klu smpi umh awal aku bg bdk2 men beskal ngan kwn2 die dl...bg dieorg hepi sblm nk tdo...hee

eh ko x dngo ke rafiq ckp ku x rela tu...cian smpi banjir umh pngasuh tu...hikhik

LYaFRINA said...

hehehhee.. rafiq kena kiss...
malu2 tu,,, heheheheheh...

CUTE !!!

Ena said...

arissa tu gewamm ngan si rafiq yg encem tu rose.. tu yg dier asyik nak kiss jekk.. yg lelaki nak nyembang2 je kan!>. hehehe

betul tu rose... kalo ada peluang bawak la kuar walaupun hanya p taman kan!..

Suliana said...

rafiq comel, arissa pun geram..hehe

Zimah said...

rose, zimah weekend je bwk adam gi taman..xpun bwk gi jalan-jalan..kalo hari keja mmg xlarat la..

Nadiah Sidek said...

tak layan kena pijak? adeh..lawak betul! nasib baik budak kecik..hehe..

rynas said...

hheheh..kena cium dgn pompuan tu pasal nangis tu..malu hehheheh

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Apsal Rafiq nanes awek kiss..hehe..
Comel jer tgk dia nagis sambil tgk ibu amik gmbr dia tu.. :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mrs ecam,
betul2..sonok tgk depa hepi. seharian kene tinggal, tak slh hepikan depa ngan bawak g taman..hahah..sib baik tak banjir ko..:-D

lya,
wekekekke..

ena,
betul2..mane nak layan awek2 ni..nak sembang2 ngan ibu dia la..sambil tarik2 tudung ibu..huhu

suliana,
hehehe....*wink*

zimah,
sy mmg sempat bwk rafiq g taman sbb sampai umah dalam 5.30 camtu. bwk g taman dlm 30 minit camtu je..lepas gian hehe

nadiah,
tula..kelakar tau..tapi dia pijak tak kuat..tu nak tergelak tu tgk.eheh

rynas,
maluuu....*sambil tekup muka ibu*

lily,
hahah..mamarazi kan..haruss snap2..agagga

~~*Lady Salwa*~~ said...

lelaki sejati ni si rafiq... tu yang takmo kena kiss sembarang tu... hehe

tu la, ceria je budak2 nih kalau bawak jalan2 amik angin...

CatlinaFly said...

rafiq: ..tak rela kena kish!uihihi

Noreen said...

alooo rafiq rimas kot kne kiss je...hihihihi

tol tue bbudak sskali pe slhnyer bwe jln2 taman ambik angin kn....tp riza lbh suka naik moto dr g taman...mmg dr kecik ayah dia dh bwe naik moto...

aLyNnZ said...

rafiq malu2 meow yerr cayunk..

lain plak ngan danish yg biler suruh sayang danish akn g sayang bdk2 tp budak tuu cam rafiq gaks x mau..hurmm..