Friday, July 2, 2010

Kambing Golek

Sorila frengs..asyik2 posting makang2..huahua..

tadi, lepas tazkirah kami di jamu mkn2 yg bes ni..Koordinator2 sponsor..depa ni lecutrer so selalu la lanjer kami kenduri camni..bes!

sila jamu mata..

Kambing golek!


yg pakai kopiah tu ustaz yg bagi tazkirah..n yg tergolong yg bagi luit utk sponsor kenduri ni..bes ustaz ni..kelakar! oh ya, ustaz ni suka benor mkn kambing...:-)


Side Dish utk Kambing tuh! ada sos2, sayur2an, coslow *tul ke eja camni*, garlic bread & kentang ala2 wendy's gitu you!


Ada nasi beriani, ayam masak merah, tempe masak ape ntah, dal..perghh..lapor2 makan td mmg syiok ooo




For the 1st time..aku leh telan daging kambing....weehehhe
actually aku tak makan kambing sbb aku tak suka bau dia busuk hamis. tapi yg ini ok lak..cuma ade gak rasa nak muntah td tapi cepat2 cover ngan garlic bread & coslow tu..sib baik sos lada itam dia sedap..mabeles!

19 comments:

umialya said...

kalu xder bau hamis tu ok, dpt mkn..kena lak yg panggang cam gini, bestnya... bagi sikit!

umialya said...
This comment has been removed by the author.
Dee said...

akak leh mkn kambing..tp xleh byk..takut nti pening2..hehehe..

Ena said...

ena pun tak suka makan daging kambing tu.. tapi nampak mcm best jekk orang makan kan!..uhuk!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Samalah..lily pon x suke mkn daging kambing..msk mcmana pon mmg x mkn gak..

Jijahh @ f.k said...

sedap nye kambing ... fav jijah tuu ...

orang kata .. kalo tak pandai sembelih kambing .. memang kambing tu tu berbau dagingnye ...

teringat masa makan di Sarawak .. jijah sorang je bantai makan kambing kat meja vvip tu .. sbb yg lain tak makan kambing .. muahahah .. meratah lauk je laa tengahari tu ... superbbb..

Fieza79 said...

sama la tak suka daging kambing...tp if panggang nmpk cam best je kan..?

sedap la sumer tu Rose nk skett..!

chugie said...

wah.. macam2 makanan ade tu.. sedapnye tengok..

terliur plak sy tengok garlic bread tu tau!

sy pun x makan daging kambing jugak..

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

cane rasa kmbing ek..lgsg tak pernah try

btw, sukanya tgk gmbr rafiq kt header tu!! shumell!!!

Zaidah said...

walaupun zai tak suka sangat daging kambing...tapi zai makan daging kambing...makan nasik beriani n lauk kambing...sedapnyerrrrr.....

FAIZA AMIR 2001 said...

sedappppppp daging kambing:):)

firahadifa said...

haha.. i pon x suke daging kambing !

Noreen said...

mcm besh je kambing golek...
nak ckit=)

rynas said...

samalah saya pun tk makan kambing. tak tahan bau kambing tuh

LYaFRINA said...

ADUHHH.. NAIK DARAHLA KALO MKN DAGING KAMBING NI...
LYA XLEH MKN... TP KALO LAMP CHOP OK JER... TP ALAMAKNYA..ADA HARI TU..NAIK DARAH

hajarus said...

hajar pun xsker makan kambing.. same la cam akak xtahan dengan bau nyer...

anyway bestnyerkan kak makan2 camni... meriah ;d

wahida said...

x suka kambing!!!x suka dan x suka !!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ramai org tak suka kambing upenye ye..ehehhe

samala kite..hehehehe

Ummi Salsabila said...

ala...sedapnya...:)))