Friday, May 27, 2011

Aaron Aziz pandai bawak watak Seth Tan dalam Nora Elena

Assalamualaikum & camat petang..

sori. nak merapu pasai artis lagi. ahahha

sape tengok cite Nora Elena? aku selalu follow slot drama petang2 kat tv3 tu..cuma skang ni frust skit sbb dulu di tayang kul 6.30-7.30..kira ngam2 la abis cite terus solat magrib..skang ni gatei plak tayang 7-8..tak ke menggangu org nak bersolat megrib. dulu2 leh la concentrate tgk cite2 camni time gini..skang ni jgn arap...dah ade anak ni..follow pon lompang2..kdg2 tengok kdg2 tak tengok citenye..


actually aku dah malas nak follow cite2 camni sbb once tengok, kang terus melekat. mula2 cite nora elena ni lampi skit la..boring bagi aku. tapi sejak nora kawen ngan seth..jadi bes plak cite ni..ehehhe so suwet.

aku suka betul watak Seth Tan or kwn2 dia panggil Setan tu..lucu wehhh..geli ati nengok. mengekek2 aku gelak. rafiq pon turut gelak. ehehhehe. romantik lucu. hahahah..

padan muke eid. tak jd kwen ngan nora elena. Boooooooooo utk dia. bodoh sombong. ego. cemburu buta. ha amek.

eh lebey2 lak aku..sape2 tengok cite ni je paham ape aku duk merapu ni..eheheh

okla...sok cuti eh. Lusa aku keje. jaga pendaftaran. tapi takpeeeee...minggu depan nak balik terengganu. yahOOoOooOoo!



Aaron aziz n his familia...so sweet, ade sepasang anak..:-)
pic cilok dari blog Aaron Aziz


ok daa..heppy weekend!

13 comments:

mamalieyna said...

ihiks..eina pun dok rasa nak wat n3 psl ni..tp takdan..huu~ mmg mantops la citer ni, best tul layan...tp tulah time tak kena, lompang2 je nengoknye..huu~

apapun sungguh sweetkan seth n elena tu..mcm baca novel cinta...terbuai bersama..aksinye tuh, comel..tmbh2 semalam nye episod..ihiks..layaannnn...

lydzar said...

tengok jugak..tp sama lah mcm rose, lompang2..dh 7.45pm gi solat magrib then terus masuk dapur bersilat pulak..tak dan tgk sampai abes kol 8 pon.. best gak citer ni..mmg suweeettt aaron

[-suziey-] said...

hiks..mmg best..suka jgk si aaron ni blakon..tp kalu dia blakon jahat lagi menjadi..hehee

Cik Aada said...

suwiit muwiit kan kak..hahaha...kdg2 tk sempat jugak tgok kt tv, tapi qada tgok kat tonton pulak.senang tade iklan.seth tan punya pasal la nii....:)

dyea irdina said...

pernah tgk sebelum bersalin itu ari..tp skrng ddah tak polow dah...tak nyompat.

Hanis Azla said...

akak pun layan nora elena juga sbb pernah baca novel tu.. tp selalu sampai 7.30 aje.. lps tu nak kejar maghrib & hantar anak tuisyen pulak.. bestkan aaron bawa watak tu.. nora elena tu pun sweet sgt.. suka tgk..

Yan said...

Hubby akak suka kat aaron aziz ni. ada charismatic.

Melor said...

rose. rasanya la awak terre bab tukar template. melor nak tukar template tapi tak boleh. boleh tolong melor tak?

rose meor kurang minat tgk tv tapi kan arron tu handsome gat

rynas said...

suka tgk Aaron handsome...

mekchu said...

tak sabar nak tggu isnin kan.. buruk sikut, bukan buruk dagu.. hahahaha..

Dee said...

dee tgk kat tonton.com.my je..mmg tak sempat skrg ni nak tgk tv kat umah..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

iena,
:-P :-P kat mek na..eheheh kita wat dulu. yey.
sy tak penah baca novel dia. bila dah kuor cite ni baru la tau pasal novel2 tu semua hehe

lydzar,
sy plak kdg2 bersilat kat dapur n sambil dengor aje cite tu dari dapur. gambar tak tengok. takpelahjanji folo..ehehe

suziey,
ha watak jahat pon menjadi gak..nnti kuor cite KL Gangster kan? filem terbaru dia..hehe

aada,
hehehe..akak takleh download tu bagai ..kat ofis semua kene block. if kat umah mmg takdo nye der nak bukak tenet. si kecik tu ngacoooo

dyea,
yela..org dalam pantang mmg tak sempatnye der nak tengok tv..huhuhu

hanis azla,
ehehehhe..suweeettt sgt kan?

kak yan,
betul tu kak...sy dah jatuh cinta ngan lakonan dia..before dis, biasa2 aje..ehehe

melor,
eh boleh2..nnti kita roger2 eh..:-)

rynas,
eheheheh ..betul2 oppsss..:-)

meckhu,
ahahahah mmg tak menahan la dialog tu..then satu lagi masa makan asam pedas..gelak sakan den tengok!

kak dee,
sy lak, kat umah takleh nak tengok tenet kat umah..si kecik mengacau..huhuhu sib baik megrib mood dia ok..sbb pas tengok upin ipin..eheheh

~~*Lady Salwa*~~ said...

dok follow gak kadang2 citer ni... tapi cam rose gak la... lompang2... hehe

betul tu, waktu cam tak seswai je sebab nak solat maghrib...