Friday, May 27, 2011

Lagu Kisah Hati by Alyah - Gambar & Lirik

Assalamualaikum...
sape suka lagu ni? aku suke aku suke. padahal lagu ni takde kaitan pon ngan aku..tapi aku sgt2 suka lagu dia..lirik belakang kira. ngeee. Aku memang camni..takpernah amek port sgt bab lirik..janji lagu tu sodap di dengar dek tlingo den. sebab bagi aku..if lirik bes, tapi lagu hancus..wat gelegak taik telinger je dengor.
jatuh cinta pandang pertama tengok video klip dia..astro skang kan ngah duk tayang lagu2 bes..cam lagu dina & zizan, akim, hafiz, shahir & byk lagi lagu2 bes..
tapi yg lagu alyah ni buat aku terpaku sekijap tengok klip dia..bes betul! Hero dalam tu plak pelakon nur kasih..sapo laie..Remy Ishak. tapi laki den tak suko dia. dia kate perasan hensem..ahahah tapikan bang..betul la tuuu, dia hensem...:-P:-P..jgn mare ar bang...even dia hensem...abg totap no.1 ni hati syg..hensem tade, tapi manis ada...:-):-)
actually, ni 1st time tempek lirik lagu kat blog aku nih..ahah aku bkn suke sgt tempek2 lirik lagu..tapi sebab lagu ni bes sgt2..aku kasi tempek jugak..ngan gambar dalam klip tu sekali..hamek ko!



pic: credit to google

Lirik Lagu Kisah Hati – Alyah
Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Menyempurnakan aku
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya
Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama

nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini


Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya


9 comments:

lydzar said...

macam takpenah dengar je..takpa, balik kang boleh tengok kt astro

NM02 said...

tak pernah dengar lagi kot atau tak perasaan ini lagu baru... nnt balik nak utube

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pun x pernah dgr..pasti blh cari kat youtube..

Ena said...

mungkin pernah dengar tp tak perasan gamaknya... uhuhuhu..

tp video tu cam pernah tengok kat tibi.. tp tak tgk bebetul.. cuma perasan alyah ngan remy tu..

ajumohit said...

saya suke bangat lagu ni, (smbil angkat tangan tinggi2)...kalau ade youtube dh lama bukak, apakan daya kt opis kene block huhuhu

wahida said...

aku pulak tgh suka lagu Janji nyanyian Akim sbb hubby tujukan lagu tu utk aku...sila muntah sekarang..
:p

aku tak minat remy ishak nok...apesal ntah...sbb aku rasa dia ala2 bangla kot...huhu...

dinor's family said...

xsuka sgt lagu ni...tp kena dgr lama2 dulu bru minat kot....

mama_umar_maryam said...

hehehe,skg layan lagu everyday,monday,tuesday,wednesday yg budak laki tu nyanyi,lupa lak name die,hahaha

tq rose,dah setel masalah blog zt ;)

Yan said...

lepas baca N3 rose akak terus cari lagu ni di u tube..