Monday, May 9, 2011

Tukar Template lagi



Sorry to say that aku terpaksa tukor template lagi. Kwn2 yg selalu singgah sini sure pening ngan mek rose ni..tukor template semedang..kali ni aku nak template yg sesimple yg boleh. No kaler maler. nak yg sedap sejuk mata aku sendiri utk tengok..*org lain tengok lantakla kan suke ke tak..ni umah aku..agagagaa*

bukan ape, pregnant kali ni aku sgt2 cepat boring n pening tengok benda yg sama. *sib baik tak boring tengok muka laki* 

kat umah tu pon aku asyik bebel..."boring la...nak tukor langsir, nak tukor meja, nak ubah sofa, nak ubah tikar buluh ni  n bla bla bla"..Sampaikan suami aku pon geleng kepala tengok aku yg rajin tak bertempat nak ubah sofa2 yg berat cam batu tu...sudahnye terduduk penat n pegang perot sbb senak.

aiseymeng..serius aku boring sampai siap cakap "Boring dah duk umah ni..."

camno tu????

22 comments:

Hamizah said...

ok la tu..mujur xcakap nak tukar laki..hehe

bykkan sabar..time pregnant mmg serba mencabar..

wahida said...

hehehe...nasib la ko tak boring tgk muka laki ko kan rose?

umialya said...

nak umah baru kot Rose?

untung gak cepat jemu n ngidam benda2 camner.. maner tau dpt laki yg rajin dok layan kita..

tak ke untung namanya ni, raya nnt tak perlu daa nak tukar semua tu.. huhuhu

Lady of Leisure said...

salam kenal.. same lah kita cepat boring tapi dengan makanan la, hari2 nak kene tukar2 lauk.. ekek kalau tak susah bebenor nak telan

nursalwa said...

kak.. bleh x share kat maner nak cr templet yg cantik2.. teringin gak nak tukar templet..

Izan Ishak said...

hikhik...ada2 je mekrose ni. nak pindah umah baru kot gayanya tu~

bonda dadif aka akish said...

ekekekke....tula...naseb ko tak ckp boring tgk muke abang..hah kalo idak naye...

mekchu said...

ayat dalam tmpt bintang tuuuuu.. fuuuh, nasib baik tak bosan kan... hahaha..

tapi letak lah kaler sikit... muram suram sangat...

su su said...

jgn boring kat rafiq yoo...ciannn dia

Suliana said...

hahaha.. cam tu plak peel dia.. anak pompuan kot, tu yg rajin manjang :-p

Melor said...

mungkin anak pompuan sbb rajin smacam ni. share la n ajar macamana nak tukar template melor kureng sikit dalam bab ni

Sofya said...

Boring duk umah?!
Alaa alasan nak p jalan2 kat luar la tu.. tak pun malas nak masak..he3 gurau ja..

mamalieyna said...

hehehe...harap2 tak berjngkit ke mek na...haih~ heehee...

eina apa yg pelik eh time peknen ni?..herm belum kesan apa2, cuma malas nak menjht, ada baju customer tak potong2 lagi, seb baik awal2 dia ckp, lmbt sket takpa...huu~..

sejak peknen ni, belum sentuh mesin jahit..huu~

Elly & Emmy said...

hehehe..mcm2 gelagat org bawak budak ni..jgn boring ngn somi mu .. udah laa..

ana said...

boring dok umah...apa lagi beli la umah baru, sure tak boring. hehehehe

Zezebel said...

nak dappat anak pompuan la tu..asyik nak pandang yg cantik je, hehe

Nadiah Sidek said...

boring duk rumah tu pindah rumah lain. ekeke..

Yan said...

entah2 dapat baby perempuan.

apa2 yg baik2 aje lah.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..mcm2 pembawaan baby ni kan..
template ni pon ok gak..sejuk jer mata memandang.. ;)

Adyshariz said...

pembawakkan betul ko ros..hehe
betul2..jgn boring tgk muka laki dah..haru beb

Lynn Nasir said...

hahaha..mcm tu punya pembawakan pun ada ke ros? ^^

Ena said...

hehe..

ena dulu sampai naymapah tengok muka asben sendiri taukk... tp dah asben wat2 tak reti jek la.. tp seyes tau rose, dari jauh dah bau dier dah.. uhuhuhuhu..