Wednesday, May 18, 2011

Blog dah berhabuk

Assalamualaikum....

Pergghhh...rentetan blogger.com ade problem sampailah aku abis cuti panjang ni..berhabuk blog ni seh.

bukak2 je..tengok komen kat posting Ajaibnye Tangan Ibu tu hilang...ahahaha..giler tol blogger ni..sib baik dia tak hilangkan semua komen2 di posting2 terdahulu..if tak..mau nangis mak ni noks...sedih woo tengok komen2 kome ilang. Aritu ade 15 komen..tup2 jadi kosong. kah kah kah.. Momok amek kot..:-P

pas ni nak wat posting pasal rafiq. Dah masuk 22 bulan & pasal report urine dia....tapi sebab coti sakan, lupe nak wat posting. padahal leh aje guna hp nak wat posting tu..tapi dah cuti namenye kan...mood pon ke laut hijau nak hapdet.

okla..pagi2 ni bz lagi. kang free leh update...:-)

20 comments:

Ena said...

a'a.. momok amik.. kui kui kui..

cik dah ganu kiter said...

huhuhu..blogger pening kut...arini followers plk x muncul...kat draf berderet entry yg ilang komen ari khamis....

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

samalah cam kita gak, habis hilang semua, sib baik sempat bacakan...tak pe jangan nangis...

eB ezrin said...

kak eB nyer pn... sedey kan? yg draf la gi la... abes sumer... dugaannnnn ;p

zaidah said...

momok mana yang curik tu rose....sama ngan zai...bila nak update blogspot buat hal...lastnyer siap bersawang tebal dah dekat dua minggu tak update...sampaikan kena tegur ngan rose mana menghilang...hehehe

Izan Ishak said...

mmg sedey komen2 tu dah ilang...

hajarus said...

a'ah la mek rose hr tu kan blog x leh nak update.. blogger fening la tu... huuu...

etiey.com© said...

mcm2 hal blog nih hah... bagitau ler sepatah kalau nak wat maintanance ke ape...

lydzar said...

seronok cuti panjang ni, mmg boleh terlupa sat kt blog :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe... agaknya blog nih makan kot komen2 tuh... hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...
This comment has been removed by the author.
Hanis Azla said...

datang sini tolong tiupkan habuk.. he..he.. acccchummm..

mama_umar_maryam said...

btol2..mase blog buat hal tu rmi blogger dah ke laut,berenang2..hahaha

Fieza79 said...

mana la pegi nya suma komen2 tu kan..seb baek kita tkde menda yg hilang...blog kita lg la berhabuk rose..ni baru nk update semula...

wahida said...

mmg n3 hari khamis hilang semua komen...aku lagilah ada dua n3 masa tu...sakit hati bila tgk komen semua hilang..huhu...

dinor's family said...

sama la kita,komen tuk n3 ari khamis suma hilang,ibu kn baru lg dlm bloger ni,ingatkn ibu sorang je ada prob...

umialya said...

blog rose berhabuk aje, akak pnuh dek sawang daa, ntah biler nak update!!!!

Lady of Leisure said...

sama lah kita dah agak berhabuk blog tu hihi

Dee said...

kak dee pun baru perasan blogger problem mlm jumaat tu..hampehkan..

ajumohit said...

aku pon sama kecewa mek rose, dh lah blog suam2 kuku..dpt komen 10 tu kira bykla kan, tetiba ilang..hangin satu bdn...huhuhuu