Monday, October 4, 2010

Kek Anniversary


1st of all..aku nak ucapkan ribuan terima kasih atas ucapan2 dari kalian dalam posting 2nd anniversary aku tu...semoga doa2 dari kalian akan diberkati..aminnn..


Yes. Aku wat kek. Ahahaha..tapi comot giler weh. Ntah nape ntah aku masak cekelat masakan tu..pastu boh butter n whipping cream..hasilnye tamo cair lak dia..mmg nak jadi pekat camtu..terima ajela..dah nama pon bkn pro masak2 ni kan..byk bende kene belajar lagi ni..hahahah...


kek comot aku..guna garfu wat decoration. ntah apo2 je..uhuhhuhu..yg comot2 love tu hasil colek2 dari tangan rafiq..uhuhuhu..nak tolong ibu la tu..abis comot..



Suami aku dah tido sbb kepenatan jd drebar aku g open house...tapi aku paksa gak bangun ajak amek gambor potong kek..wakakkaka..jahadnye aku!
yg buat kami gelak besar tu ialah rafiq gelak mengekek2 bila tgk aku berlari2 menuju ke sofa..yela kami kan guna timer..tapi rafiq lak over ingat aku nak bergurau ngan dia..sudahnye abah dia pon gelak besar..wakakakka



Aummm..dap2...


sebelum tido abis rafiq comot..so, tukar la lagi baju lain..dia nak lagi kek cekelat tu, tapi aku stopkan sbb aku risau kang dia tamo tido plak..manela tahu kan..budak2 ni..if bagi cekelat byk2..nnti dia jd hyperaktif..sudahnye tamo tido lak..


17 comments:

mrs.ecam said...

xpe kek comot pong yg fenting hasil tngn sndri tuuuu....bg lak si suami n ank mkn....hekhek...pastu gambo lak hepi2 sume gelak2 besar...heeee hepi anniverseri ke 2...smoga berbahagia n kekal ke akhir hayat...amin insyaallah

Melor said...

hepi anniversary ya. seronok tgk gambar happy aje. semoga bahagia itu berpanjangan. amin

~~*Lady Salwa*~~ said...

Rose, memang kalau letak butter susah nak cair coklat tu. jadi lagi pekat ada la... ritu dah pernah terkena... huhu

Apa pun kek tetap nampak mabeles... memang special la sebab wat sendiri... hehe

comel jek rafiq ketawa sampai lebar mulut tu ha... hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mrs ecam,
ehehe..comot..malu nak lotak bebenornye..wekek..ok2..tenkiu..amin..:-)

melor,
amin....:-)

sal,
ooo..abistu tgk resepi suhbuh skit..uhuhu..poning poning..takpe..jdkan pengajaran..wekekke..

Dee said...

eh..happy anniversary rose..akak terlepas lah entry tuh..moga berbahagia selamanya ye..

suka tgk gambar rafiq ketawa mengekek tu..comel..

chugie said...

ya allah.. x perasaan ada entry ur annv! ape pun, selamat menyambut ulang tahun perkahwinan yang kedua rose and hubby!

wah, sweetnye buat kek sendiri.. idea bagus ni! nampak pun cam sedap je tu.

fuadnis said...

selamat ulangtahun perkahwinan yg ke-2 yee...moga bahagia selalu dan sentiasa dirahmati allah swt...:-)

Ena said...

nampak sedap je kek tu rose.. ena lagi suka kalo cekelat tu keras sikit.. kalo lebik kangg melekat sane sini..

owh anak teruna tu kalo gelak dier la menang ngan senyuman yg sangat2 manis menawan kalbu.. haishhh!!

Cik PUan Mr Shaiful.. said...

comot tapi comell

littlehumblelynn said...

rose

pandai gak wat kek..akak haram x tau !!

umialya said...

happy anniversary

Moga kekal bahagia selamanya. Amin

ana said...

hepi anniversary...moga bahagia selalu

CatlinaFly said...

terasa lapar lak mlm2 bute ni...hmm..kat peti sejuk ada ape yek...haha

CatlinaFly said...

lupe....HAPPY ANNIVERSARY rose dan hubby! :)

dush dush kat kepala sendirik!

mummyseri said...

Salam rose..lama tak dtg jenguk sini..
hepy belated anibesari..smoga bahgia selalu..

eynda said...

Happy anniversary!!

So sweet la buat kek sendiri ...kalau hubby eynda nampak ni mesti dia tanya eynda, bila pulak eynda nak buatkan kek utk dia huwaaa....

Masih awal usia perkahwinan ye...semoga kekal bahagia hingga akhir hayat...aminnn...

Lynn Nasir said...

hehe..comelnya anak bujang sengih mcm tu ^^

terkena air kot rose, sbb kalu nk cairkan coklat pantangnya air. apa2 hal pun yg penting rasanya :D_