Thursday, October 14, 2010

Contest or Giveaway


erm..dah lama tak buat contest/giveaway..

ingat nak buat gak la ..tapi tak tahu la biler wekkekeke

last GA aku buat..dpt sambutan menggalakkan gak..
tapi still takleh celen org lain la..wat GA or Contest beratus2 org masuk..eden wat kecik2 je..sbb adiah pon kocik...ngeeeee

if nak tahu leh KLIK SINI



oh ya, aku dah buat blog khas utk join Contest or GA..tapi lom join lg mana2 contest or GA


ingat nak buat contest lagi...and kali ni nak suh anta gambar..cuma ngah cari tema ape contest kali ni..ehehhe.....tungguuuuuuuuuuuuuu!!!!!

9 comments:

CatlinaFly said...

samelah sy nye contest or giveaway akan keluar esok lusa hihi nak tggu weegobottles giveaway tamat dulu

~~*Lady Salwa*~~ said...

sama la... dah wat satu blog khas untuk join contest & GA nih... hehe

tak sabar nak tau apa la contest yg mek rose nak wat kali ni.. hehe

chugie said...

cepat2 lah buat mek rose.. bleh ku join kan diri!

ana said...

menarik tu...leh join nnti.

Fieza79 said...

pe la tajok nya tu ye...tak saba nak tau..

umialya said...

akak tungggguuuuuu

Lynn Nasir said...

apa kata rose join contest yg saya buat dulu :)

JOM JOIN CONTEST!

Dee said...

kak dee x minat sgt masuk2 contest ni kalo syaratnya susah sgt2..n melecehkan diri sendiri..tp kalo yg simple2 nak gak join..bila mau buat? buat yg simple2 tau..

Ena said...

ena pun rasa nakbuat juga tapi still lagi tak reti nie.. dok tengok kawan2 je.. tapi kena jugak buat 1 hari nanti.. ;D