Tuesday, October 26, 2010

Duit Raya!


Dah berabad raya puasa abis tapi aku tak bank in lagi duit rafiq..hohoho..dasar pemalas ini mak budak. kah kah kah

alhamdulillah....byk gak rafiq dpt tahun ni..if nak banding tahun lepas takleh la kan sbb tahun lepas kan rafiq baru abis pantang n aku campur la ngan duit dia dpt masa dalam pantang tu...

Rezeki..rezeki..nnti ngah ari insyaAllah nak g tabung haji..harap2 takde ape2 halangan la..so sonang skit korje den ke TH...



Duit...Duit....nampak tak note RM100? itu aku paksa abah rafiq top up kasi jd RM500 kesemuanya..kejam tak? wakakkakaka

"rafiq..bak mai sekeping dua..ibu nak p beli sarapan..agagagagaga...."


laporr..nak p cafe sat..kome dah sarapan ke?


12 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

'Rafiq, bak aunty sal sekeping dua (warna merah punya) nak wat beli lunch t/hari ni...' hehe

banyak jugak eh rafiq dapat... faris 200 lebih je... pastu top up sket2 duit syiling yang ada lam tabung tu jadi la 400 lebih...

sama la, simpan dalam TH jugak... hehe

Suliana said...

byk nye duit raya rafiq.. aqil separuh dari itu jek.. hehe

LYaFRINA said...

byknyer....
takpe blh la dgunakan utk tabungan demi masa depan rafiq kan

lydzar said...

HMs punya pon tak abes kira lagi. asek tergendala je..

byk nye duit rafiq!!!

ana said...

bagus2...jujurnya ibu dia!

Fieza79 said...

byk duit raya Rafiq...Irfan dan Anis dpt sorang RM200.00 je...

bagus2 menabung dari skrg...dn minta abah Rafiq tmbah lg amaun tu...hehee

Zaidah said...

banyak duit raya rafiq....mintak skit buat top-up duit untuk lunch...hehehe duit raya anak2 zai bank-in kat ASB....hehehe...

mamalieyna said...

rafiq nak juge! ^_^...byk tu..kasi note yg ada sekeping tu je pun jadilah! hehe..

mama_umar_maryam said...

hahaha,samelah rose,zt pon suke pakse papa die 'sedekah' lagi ;)

Cik PUan Mr Shaiful.. said...

rafiq,,,duit raya aunt nyerrr ada tak..aunt tak da anak lagi...he he he anak saudara jer ada...n adik2...

aLyNnZ said...

wah meriahnyer duit raya rafiq..? sama lar lebey kurang ngan danish..anak kite murah rezeki taun nie alhamdulillah..tp alin dh lama bank in duit raya danish..

hajarus said...

wow banyaknyer duit raye rafiq...