Wednesday, October 27, 2010

Menara Condong, Teluk Intan


Weekend baru2 ni balik perak..kg hubby la..saje aku nak tempek gambar rafiq berlegar2 kat dataran ni..

setiap kali pegi pekan if balik kg hubby, tak pernah sempat nak amek gambor kat sini..dari rafiq kecik lagi nak amek..last2 si rafiq dah boleh berjalan baru sempat amek..wekekke

aritu cuaca elok je..so ape lagi....amek la gambor..tu pon beberapa keping je dan..si rafiq sibuk berlari sbb dia jakun tgk lantai yg dia corakkan bulat2 tu..ish2..





Gambar ni sedan2 elok aku  nak snap dia tengok bawah..tgk lantai berlorek2 bentuk bulat..sabar sajela..


gambar2 kat atas ni aku tak edit langsung. maleh! ngeeee
 

10 comments:

Ena said...

ngeheheheh..

mat rafiq yg dok nyegih tu yg di rindu sokmo.. haihhh!..

teringat pulak masa dak irfan dulu.. memg abis di tawafnya kat situ.. masa tu lebih kurang baya mat rafiq la.. beejalan &berlari dan tak reti nak stop!

...etiey erywan♥ said...

comel gambar cik mek weh!!! bijak...bijak

Dee said...

dpt tempat luas tu yg x reti dok diam tu rose..masa utk meneroka..hehehe..

Fieza79 said...

habis ditawaf nya keliling menara condong tu...sonok je dia bl dh dpt kaki tu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

owh, menara condong ni ye... tak pernah pun lagi jejak kaki ke situ...

eksited betul si rafiq ni ye sampai nak amik gambar pun susah... biasa la tu, dia rasa bebas sangat la tu sebab kawasan lapang, leh berlari2... hehe

mamalieyna said...

alaaaa mana lagi dan lagi..hehe..tak puas layan piccas dak comei ni! ^_^

LYaFRINA said...

comelnya rafiq...

teringin nk dtg sini.. bila blh smpai agaknya??

memorisusuanku said...

alalalal geramnya tgk rafiq....comel:)

chugie said...

ai.. gambar ayah n ibunye x de ke?

x pernah lg sampai ke menara condong ni lg..

firahadifa said...

owhhh.. hubby org teluk intan... maka harus bergamba di situu