Wednesday, October 13, 2010

Perkahwinan 10.10.10


Tujuan utama kami ke gambang ialah utk hadiri majlis kahwin kawan hubby masa zaman U dulu..bknnya saje2 suka g tido kat resort tu..boleh aje pegi balik ari, cuma hubby taknak penat sgt drive..nnti kelam kabut..dahla lepas kenduri kami terus balik Shah Alam sbb bos hubby ajak jumpa...

Jom layan gambor...

DSCN7967

Kembar tapi tak serupa..wekekke..baju sedondon..opah perak yg jahitkan...tu sama aje baju 2 branak ni..:-)


DSCN7971

See..rafiq jumpa sape? hehe..kakak damia..Kak Yaya pon blogger juga..tapi kami mmg kenal each other sbb suami memasing adalah kawan zaman U...

DSCN7978

Bergambar dengan pengantin...Tahniah Pak Lan & Wife..moga berbahagia ke Akhir hayat n dapat anak cepat2..ehehehe...aminnnnn


DSCN7980

Bergambar dengan pengantin & senior2 hubby zaman U dulu..

Kami selalu gak jumpa sebelum ni sbb selalu ade ghatering..so, kira tak kekok la nak bersembang2..:-)


DSCN7981

See..the flower boy!

Suami aku cakap.."nah Amek anak aku..amek berkat.." pahtu pakat gelak..then buh rafiq ateh riba...hehehhe...



ade lagi satu jemputan kawen..tapi tak dapek la nak pegi..kami balik shah Alam pon..sampai dah dekat magrib....huhuhu.
.

17 comments:

idah @mama izzya said...

kiut plk tgk anak ngan pak sedondon..jarang jupe..

rynas said...

wehh comelnya rafiq pakai baju sedondon bukan senang nak cari tu hehhe

mamalieyna said...

oooh kiutnya sedondon 2 beranak ni...^_^

ooo mmber kawen ye pd tarikh canteeek tuu! tahniah..siap ambik aura baby dr rafiq haa..hehe..

Izan Ishak said...

sedondon dua beranak ni..mmmg commeyyy lah ros~~

**sHiKinn** said...

nmpak cute pakai sedondon..rafiq ikut muka akak kan..

umialya said...

kalu baju rose sedondonpn cantik gak ye

Ena said...

wahhhh.. sedondon! cantek!!
nasib baik rafiq tak nangis duk ateh riba oengantin tu kan.. hehe

LYaFRINA said...

olooo.. comeynya rafiq n abah dia.. pakai sedondon smpena tema kawin 1010101...

blogger tu bkn aleeya k??? hehehehhee.. apa2 pun d ucapkan slamat pgantin baru & selamat melayari alam rmh tangga..

kt tunggu tema kawin 111111 plok

hajarus said...

wahhh... cantik pulak hajar tengok rafiq sedondon ngan bp nyer... ;d

Amy Syaquena said...

wah sedondon gitu comel...

jom join baby contest..
http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/cutest-baby-contest-bersama-sinar.html

Fieza79 said...

wahh sedondon rafiq dgn si abah...nice

owhh ketemyu blogger Aleeya ehh...tekezot jap..hehee

memorisusuanku said...

syoknya baju ayah & rafiq sedondon:):)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

idah,
inila dia nya, MIL sy mmg tukang jahit..ade kain lebih tu buatla baju rafiq

rynas,
kene tempah khas ni..eheh

iena,
aura kan mek na..penting tuh! ehehe

izan,
hehehe...comel..:-)

shikin,
muka akak ye? ekekke..sejukk perot ibu ngandung..ngeee

kak tini,
dah abis kain..tak cukup. kene beli kat sarawak la nnti sbb hubby beli kat sarawak..tapi tatau la bila lagi leh g sarawak..ehehe

ena,
a'ah..sib baik..if tak kelam kabut gak tuh..ehehe

lya,
betul tuuu..kene tunggu 11111 lak wekkeke

hajar,
eheheh..:-)

amy,
ehehe..insyaAllah nnti sy joing..:-)

fiza,
aleeya tu mmg kenal dah lama..:-) dia pon g kenduri ari tuh

kak mieja,
bes2..if ibu dia sedondon gak sure lagi bes kan> ehehe

Dee said...

kiut giler father and son sedondon..

eynda said...

Sedondon...comel... :-)

ana said...

fuh mahai tu posing dua beranak yg sama baju tu...hehehehe

aLyNnZ said...

cantik lar baju hubby rose ngan rafiq..cam kain sarawak..