Friday, October 29, 2010

Lagi Kes bunuh Remaja perempuan


Salam Jumaat

mlm td, sambil suap rafiq nasi, tengok berita kat tv tersentap sekejap. Dah la kene bunuh, disumbat plak dalam beg sampai berlipat2 kaki..aduh..azabnye budak tu ye...

anggaran umur remaja tu dalam 12-15 tahun..if bawah 15 tahun kira kanak2 la kan..ya Allah..seram la plak. Dah mcm berjangkit2 plak kes bunuh remaja pompuan..ni seriauuuuu je ni akan dtg camnelaaaa if ade anak pompuan..sure takuttt je nak kasi kuar sorang2 g jumpa kawan2 kan?



nak tahu kisah selanjutnya..leh baca kat ONDSCENE

Buleh jugok baca SINI


agak2 korang lah....angkara siapa ni ek?


pakwe? perogol bersiri? pembunuh bersiri? or majistret? tak pon ahli muzik..arrrghhhh pantang keturunan aku ahli muzik....bahahahahahhha (dialog cite P.Ramle ibu mertuakku..ngeee)


if budak tu beragama Islam..al-fatihah utk arwah..



***bila tgk luggage tu, teringat si rafiq suka benor duk dalam tu time aku sibuk kemas2 baju nak balik kg..uhuhuh

7 comments:

Ena said...

yerla kan rose,
makin membimbangkan.. kekejaman di sana sini..

lydzar said...

yer, jika dia islam..alfatihah utk adik ni..sedihnya dgn kejadian2 kejam skg ni..

chugie said...

memang membimbangkan lah kes2 camni.. takut je rasa.. dh sy ade anak pompuan.. ish! minta dilindungi!

Mummy Zara Sofea said...

kesiannye..mcm2 dunia

rynas said...

ya Allah sedihnya...macam manalah keluarganya menerima berita tukan...iskk..iskk..skang ni macam2 hal..kena jaga anak2 betul2..takut betul

Ieza said...

camner la azab yg terpaksa ditanggung budak tu disaat2 kematiannya..hanya Allah yg tahu..

Dee said...

kesiankan..mesti terseksa..harap keluarga dia tabahlah..