Wednesday, October 27, 2010

Auditor??

Last week, 4 hari berkampung kat Hotel UiTM. 1st day rasa blurrrr je sbb dah lama sgt tak masuk kelas & belajar. Rasa bengap tol kepala aku..ting tong2..semua ade..yela, abis belajar tahun 2005. mau tak blurrr...

Ade dalam 6 org je kot kami yg staff admin..yg lain2 semua lecturer..sooooo..time test & exam siap jeling2 org sebelah..alah, depa pon kdg2 pening2 cari jawapan & tanya aku..keh keh keh. Tapi mmg leh bukak buku pon cari jawapan..tapi tau la abis berselarak meje cari jawapan..cam exam KPSL lak...wakkakak

Hari ke-3 & ke-4 baru mood dtg..siap bawak kamera utk snap2. sib baik cik ding ade, jd tukang snap..:-D


Layan gamborrrr....


 

My team: Aku, Puan Norhaini, Tn Hj Nadzri, Parizah & Pn Y. Nurli


 
Auditee on dat day..En Azman Ahamad. kami Audit tentang Pengambilan Pelajar PPJJ..
Macam real je..heheh..syok gak upenye g odit org nih..:-D



Dah nama pon kerani cabuk..menaip la korje nye kan..ngeh ngeh ngeh


  

So sweet depa ni..semua lecturer...three of them ni sgt kelakar..en rahim, ustad Yusuf or kami panggil wak lurah & tn haji nadzri. Riben tu org hotel buh kat krusi..ala yg mcm kenduri kawen tu..ehhehe


 

My best buddy..Puan Norhaini

Tamat dengan jayanya..Alhamdulillah..
 
 
Lepas ni dah leh jadi auditor kah?kah kah kah


 

11 comments:

Ena said...

cam best je kan.. sesekali amik ilmu di luar bidang tugas sangat berguna.. nak p jugak la.. heheh.. dan dan kan! hoho..

yg pakai riben tu kelakor.. heheh

littlehumblelynn said...

rose

kalo ada better option jgnler keja auditor..dah tahun 8 keja jadi auditor..gaji gred 44 kerajaan (byk mana sgt) tp ..keja banyak ..lagi tensen..!!tetiap hr migrain.........

mamalieyna said...

waah sporting betul para auditor ini..hehe..

waah gerun ni tgk barisan auditor..hehe..

Zaidah said...

barisah auditor yang berkaliber...tabik springgggg lah

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ena,
betul tu mek na..sonot gak join kursus ni. mula2 cam geram gak la sbb bkn bidang kuasa kita..tapi amek ilmu..tak salah...:-)

lynn,
betul tu..4 hari pn sy rasa hazab..manekan plak nak jd auditor..huhuhuhu..

iena,
depa ni leh tahan la giler2 pala depa..wkekeke

kak zai,
kah kah kah...depa la..bkn sy..sy hanya tambah ilmu..cam tak layak je jd auditor..eehhehe

LYaFRINA said...

cewahhhh.. bakal auditor ni...
lya 30-31hb ni external audit.. aduhhhhh...

~~*Lady Salwa*~~ said...

betul tu, kalau dah lama tinggalkan dunia study ni cam lambat sket nak pick up balik kan... sama la, habis study dulu tahun 2005...

kursus kalau dpt yg best memang semangat je, kalau sebaliknya rasa cam malas nak pegi pun ada.. hehe

tapi bagus bagus, tambah ilmu di dada...

LyNn HaMzAh said...

dah lama betul x gie kursus la...tgk jabatan lain rancak jer berkursus...

Fieza79 said...

best la dpt ilmu luar bidang keje...ada 'can' tak jd auditor nnt..?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lya,
takdela.sy hanya pegi kursus. tak layak pon jd auditor..eheh

sal,
betul tu
geng2 kursus lak mmg gila2..mmg bes..ehhe

lynn,
cepat2..kasi kumpul jam kursus!

fieza,
den takmo jd auditor..pening kepale..eehe

**sHiKinn** said...

hahah comel la lecturer yg pakai reben tuh..mesti diorang sajo nk reduce stress ..hahaha..oh kat ofis sy mgu dpan audit..ahhh stress..nk pakai reben mcm tu la..ngee