Monday, October 4, 2010

2nd Anniversary!

Hari ini, genap 2 tahun aku ngan suami ikat janji as husband n wife..syukur Alhamdulillah...

Alhamdulillah....

****************************************************************


Mac 2006 Mula kenal2..



6/6/2006 declared *kunun*


22/12/2007 bertunang…

siti 126




Lepas bertunang…Berlalalalallla hampir setahun….agagagaga

senyum....



4 Oktober 2008 mengikat janji sebagai suami & isteri…Alhamdulillah…

IMG_3210


Bersanding pon on 4 oktober 2008

DSC_0198



Disember 2008, 8 weeks pregnant..Alhamdulillah..berita paling gembira utk suami aku & utk aku jugak la kan....:-) *masa ni berat aku dah mula naik..cam belon ko...wakakakak*

Picture 067


15 Julai 2009…in week 38, lahirla zuriat pertama kami…Muhammad Amzar Rafiq...

Alhamdulillah..

Picture 001



Semoga ikatan perkahwinan yg kami bina ni di berkati Allah, dimurahkan rezeki kami & kekal ke akhir hayat..Aminnnn..


ok2..whats the next? ngehehehe...ade org tanye bila nak kasi adik kat rafiq? ehehe..belum lagi kot..since rafiq fully bf, so tunggula dulu..tunggu lagi 4 bulan..agagaga...aminnnnnnnn...korang doakan ye..doakan yg terbaik utk kami...:-)

Mlm td gigih tau aku buat kek..pastu paksa en suami aku bangun nak potong kek..sib baik mat rafiq lom tido sbb dia dah tido byk time magrib..eheh..nnti aku tempek gambor kek tak berapa lawa aku tu..wakkakaka...

20 comments:

idah @mama izzya said...

hapy anniversary rose & suami..
moga kekalan hendaknyer..insyaallah..cpt2 tmbh baby lagi deh...

Ammi Sara said...
This comment has been removed by the author.
Ammi Sara said...

rose, hepy 2nd aniversarry..
pasni kejap je, 3, 4,5 thn..hehe..so planning lg 4 bulan nk buat adik rafiq, haha ;p. bagus2...

ku nak transformasi mu, bertambah bam bam dan comel!! ;D

Fieza79 said...

hepy 2nd anniversary buat rose dan somi...moga sentiasa berbahgia dan berkekalan la hubungan itu...

mamalieyna said...

Happy 2nd Anniversary ye mek rose! moga kekal bahagia selalu hendknya! ^_^

tq sudi mai umah kite!

**sHiKinn** said...

selamat ulangtahun perkahwinan!!semoga berkekalan dan murah rezeki yer..

Ena said...

HAPPY 2ND ANNIVERSARY..

MOGA KEKAL BERSAMA DUNIA AKHIRAT.. ;D

littlehumblelynn said...

happy anniversary!!smg happy sokmo..

Zaidah said...

happy anniversary... semoga berbahagia n kekal selamanyer hingga ke akhir hayat n di sana...

Mimie Fazira said...

eppy annivesary ....
from acik mimie n family

Ummi Ummair said...

hepi anniversary to rose n suami..semoga kekal bahagia hingga ke syurga..

cik puan akish said...

epi annivesary dear!!!!

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Happy Aniversary Dear!!!
Semoga berkekalan ke akhir hayat.. Amin!!!!!!

~~*Lady Salwa*~~ said...

Happy 2nd anniversary to rose & husband...

Semoga berkekalan hendaknya hingga ke akhir hayat...

Tak pa, rafiq pun kecik lagi tu... nanti cian kat dia tak puas lagi nak manja2. Mcm sal, even faris dah 2 tahun lebih kadang2 tu rasa kesian lak bila memikirkan dia dah nk dapat adik... macam dia masih kecik je lagi nak jadi abg... hehe

Apa pun semoga murah rezeki ya. kalau dah sedia nak bagi adik kat rafiq tu ok la... bertambah meriah hidup... hehe

nur said...

hepi anniversary to ros and hubby..

Lynn Nasir said...

salam,

selamat menyambut tahun kedua pernikahan..alhamdulillah. sekejap je dah masuk dua tahun kan?

hehe..bila la rafiq nk ada adik ni.. ^^

ana said...

buat kek sendiri ker? romantiknyer...

Suliana said...

tahniah!! smg kekal ke akhir hayat..

rafiq muka masa baby sama la smpi skrg.. hehe

mama_umar_maryam said...

heppy anibeseri rose n suami..kami doakn semoga bahgia dan kekal ke akhr hayattt

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

all,
terima kasih atas ucapan2 korang tu...ni bes ade ramai geng blogger ni..ngeee...thanx again..aminnn atas doa2 korang tu ye..:-)