Tuesday, October 19, 2010

Update stock susu..Oktober 2010



Ari ni kursus abis kul 4.15..yahooo..ape lagi..balik ofis la dulu mengepam susu daaaannnn..leh update blog aku ni skit..ehehe

kepala ngah ting tong lagi..sbb ade ujian bertulis..even open book test, tapi pening weh ngan akta2 dia..pening den!


actually, takde mende pong nak cite ...ari tu duk kemas2 duk dan kira stock susu rafiq yg ade dalam peti tu..

dah tak muat kotak yg biasa aku buh dalam frezeer tu..kene transfer ke box yg besarr bahagian bawah dia...


Ni gambar sebelum transfer ke bwah...Dah penuh dah bahagian kotak kecik ni..
so kene transfer la semua bahan basah yg dlm kotak bawah tu masuk kotak ni plak...



tadaaaaaa...dah transfer ke kotak paling besar dalam frezeer..*wink*



alhamdulillah...stock dah melebihi 150 oz ++...or lebih sbb aku tak sempat nak kira semua si rafiq dah dtg tergedek2 nak kacau aku punggah susu....sebelum dia mengamuk tak dpt punggah..lebih baik aku tutup peti dulu......

syukur sgt2..aku nak tempek gak dalam blog aku..wat kenangan utk ari depan.semangat utk aku jugak ni....:-)


**org lain susu beribu oz pon ilek je..aku baru 150++ dah kecoh..kah kah kah

17 comments:

chugie said...

mak ai.. banyaknye stock susu rose!

alhamdulillah, murah rezeki anak nk minum susu tu.. moga susu rose akan sentiasa banyak dan cukup untuk rafiq!

Danial'sMom said...

alhamdunillah, banyaknyer susu rose..nurul silent reader rose sejak preggy lagih..mase tuh nurul preggy jugak...skang nurul baru start berbelog..sila la melawat..anak rose tua beberape bulan jek ngan anak nurul....

lydzar said...

takpe la rose tepek gambar tu utk kenangan...150 tu pon mmg dh byk tau..sy tak penah ada stok byk tu :)

ana said...

bagusnya...buat semangat utk ana nie.

umialya said...

alhamdulillah, rezeki

Shibam Jelita said...

kagum !!!!!!!!!!!

Ena said...

wahhhhhhhhhh..

banyaknya... tahniah rose..
bangga jap tengok stok lam tu..

EIJAM'S FAMILY said...

syukur alhamdulillah susu badan banyak.. alah xpeler kecoh2 pun sebab rose bangga dengan kejayaan rose kumpulkan susu utk anak kesayangan.. dan buat semngat utk saya yg baru belajar nie..

Zaidah said...

stok zai sekarang nie dah semakin kurang...huhuhu...alhamdulillah...banyak jugak tu rose

Zimah said...

sukanya tgk susu byk..zimah skrg ni stok tinggal dlm 35 botol gitu..minggu ni dah 2 hari amik stok EBM utk topup..badan kurang sihat..so susu punjd kurang sihat gak..x cukup nak supply 15oz sehari..

acik mimie said...

lama acik mimie tak update pasal susu ... hehehe ... nanti acik mimie nak story pasal susu pulak ...

good job rose ...

Ros said...

keep it up Rose...semoga terus istiqomah sampai rafiq 2 thn ye...

~~*Lady Salwa*~~ said...

syioknya tengok stok susu yang banyak nih...

bercita2 gak nak wat camtu utk 2nd baby nih... harap2 tercapai la...

teruskan usaha mek rose... chayok2..

memorisusuanku said...

Yeahhh...suka kak mieja tgk...utk naikkan semangat dan kenanagan utk rafiq:)

ROSE: beli deep freezerlah....nanti bertambah-tambah stok:) senang utk adik rafiq jugak.......:)

mama_umar_maryam said...

gile lah stok ribu oz,hahahha, respek kt korg..rezeki drNya utk anak ;)

lylieiqmal said...

hebat la rose....
suke tgk susu beyk cm tuh....

popo said...

byk nyer susu rafiq.....