Wednesday, April 20, 2011

Dia tak pernah boring...


heheh..rafiq tak pernah boring ngan satu  benda ni...hoho. Pantang abah dia turun sekijap je dari kete..siapla dia merengek2 nak g depan..huhuh..tapi aku pasti..semua budak2 suka men stereng kan..nak2 lagi boboy..so ibu2..redha ajela.....


layan ajela aksi2 mamat ni ye...





Mulut siap bunyi..Vroomm Vroomm Vroomm..iyahh iyahhh...kang patah benda2 alah kat depan utk signal n wiper tu..siap la kamu mamattttt!!!! 


Opsss..dia prasan mamarazi snap2 gambor dia..terus dtg dekat tenyum2...ehehehhhe...so sweet lah mamat!


Peace gaya baru..guna jari telunjuk...:-P

22 comments:

Yan said...

dah namanya budak.. active lah tu..bagus tu.

Dee said...

hmm..mimi pun sama..fifi je kurang sket..sbb selalu mimi yg conquer..

rafiq..sok dh besar belajar bwk keta eh..sib baik peace jari telunjuk..kalo jari hantu..muahaha..

umialya said...

Rafiq nak bawa ibu g maner tu??

mama_umar_maryam said...

mmg dari dlm perut kot budak2 ni suke stereng,hahaha

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kak yan,
heheh..aktif tanda positif kan..if pasif tu yg risau...:-0

kak dee,
hehehe..mau pengsann ibu if dia tunjuk jari tutttt..kikikik

kak tini,
g lalan-lalan la auntie..ehehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

zety,
yela kot..pasai ari2 perot duk kete stereng kan ujung pregnant tu time bawk kete g keje..ahhahaha

zaidah said...

kreatif btul rafiq.....ade aje kerjanyer....bijak2...

shima said...

sama je dgn anak2 shima dua org tu..x kira amni n akmal..pantang..nk pegang stereing juga

Ena said...

hehe..

sama jugak ngan anis & irfan.. sua2 selalu berebut nak main stereng.. sulu kakak menang tp skrg adik plak yg menang sbb adik kan tombam.. hoho..

ajumohit said...

alahai rafiq..sib bek kaki comey dia tu tak sampai nk tekan minyak, klu tak mesti dia anta mamarazi dia gi keje hehehhe

bonda dadif aka akish said...

huh..wiper ngan signal pon adelah minat mereka jugek!!!

=)

eT said...

betui la tu kak...
budak2 mmg camtu kan...
bukan rafiq jek..anak dara ai ni pon sama...

maszmadi said...

my lil Aisha pon same.... suke ngan stereng, bukan tu jerk, siap ngan signal, wiper + gear lagik.. huhu

nursalwa said...

salam perkenalan

Amiizaa2001 said...

cakkkkk :):)

mamalieyna said...

aduyai..tu la namanya boboy~ ngee...pastu sengih2 plak bila kita tegur ye..ekeke..

Nadiah Sidek said...

safiyyah takde peluang la nak wat gini..kena 'ikat' kat car seat :D

e.l.i.z.@ said...

yezza....eiymann pun..sgt obsess ngan kete..sudah kenal beberapa jenis kete hihihi

wahida said...

anak aku si adik tu pun suka main stereng...pantang daddy dia turun sekejap..adeh la...

ko peluk cium si mat rafiq tu utk aku tau!!

MaMa CyDa said...

samelah cam anak2 mama .. dah namanya boykan .. apa yg abah dorg buat sumer dorang nak copy cat jugak hu3

eB ezrin said...

ha ha ha... ader2 jerk kan?... sbb tuh meriah :)

Nia said...

Kdg2 bila tgk budak2, terasa nak dpt semangat mcm diaorg tu,..sgt teruja dgn semua perkara..hehe..