Friday, April 29, 2011

Funny Sleeping Baby


hehe..baby la sangat..baby tua..kikikik..

kisohnye berlaku masa balik teluk intan last weekend...kami pusing satu kg gajah..durian kg gajah satu bijik pon tak nmapk..yg nampak hanya landmark buah durian batu tu je..dah abis musim ghopenye...wuwuwuwuwu.....frust di situ..


ok2..back to tajuk...nampak tak ape bb tua ni buat sambil makan goreng pisang???



mata dah stim...tapi goreng pisang totap di tangan. tak lepas tauu!



oppss...dia sedar mamarazi snap gambor dia...ehehehe



masa ni dia sedar2 ayam...


Dooommmm terus lentok..ahahahah..masa ni aku, suami & mertua aku gelak mengekek2 tengok gelagat mamat ni...


dannn...goreng pisang dah terlepas dari tangan..maksud dia ape?? maksudnya..rafiq dah lena diulit intan..tak sedar ape dah..ibu ketipkan seat belt pon dah tak sedar ape dah..

tula gelagat rafiq...mmg suka makan..padahal sebelum dah makan mcm2..makan kacang rebus, mkn roti gardenia yg ade krim tu sekerat..& last sekali goreng pisang beli kat pekan kg. gajah...



***buat rafiq ibu...nnti dah besar, if blog ibu masih wujud..tengokla aksi lucu kamu yg ibu tak pernah jemu nak snap...dah besar jgn sogan2 tengok gambor kamu camni ye..sbb masa kecik dulu pon..tok ganu cite, ibu suka tido merata tempat mane2 dan aje..bawah tangga, tempat main guli & ateh pokok pon pernah sib baik dok jatuh...huhuhu



16 comments:

baincardin said...

comel nye dia. :)

*azni* said...

rafiq ni jenis senang tido mcm anak sy la..hehe..

iduraz said...

alolo..sampai tertido dgn goreng pisang ek..

Suliana said...

senang dia tido kan rose, ok la tu.. kelakar tgk prgai budk2 ni :-)

lydzar said...

behave sungguh duduk kt carseat..pisang tu ala-ala bantal golek tidur kot hehehe

MrS. F!zA said...

mudahnya tido..kalo darwisy kt rumah puas paksa kalo dlm kete je senang.hihih

mamalieyna said...

hehehe,,comel je..mesti tersyum je bila 1 day dia tgk gelagat dia ni..hee...~

*elok je rafiq dok dlm carseat tu eh, arif takmo dah..huu~ takpe la, nnti guna tuk adik dia la plak..hee~ ^_^

Noli said...

hehe..comey je tido...

...kg noli kat kuala ganu..tok jembal aje..

mumtaz said...

alala..tomeynyer...

umialya said...

alahai.. comelnya rafiq

ieda said...

ahahahah so cute .. same je ngan anak akak zahrien tuuu ... :))

EIJAM'S FAMILY said...

alahai cute yerk.. tertido sambil mkn goreng pisang so comel

Hanis Azla said...

ala sweetnya muka rafiq tido.. comel sgt..

ishamizu said...

hehe comel! ank sy no 2 pon mcm tu..tgh mkn bley tlena. kdg tgh tgk tv smbl duduk pon tersengguk2. :D

Nway, Salam kenal ye Rose..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ahaks..lawaklah RafiQ nih..Comel jer gaya dia..dh ngantuk sgt dh tu.. :)

Fid said...

alalalala comeynya dia tidoooo