Thursday, April 7, 2011

Sambutan besday ibu yg Ala kadar je..tapi Ibu sgt2 seronok..:-)


salam,

3hb aritu kami celebrate besday 3 beranak je..tapi cukup bermakna sbb dapat luangkan masa bersama anak & suami sehari suntuk. Sampai malam tau! eheheh

Pagi2 takde kemana. Aku masak for bfast - makaroni kegemaran rafiq. Tengah hari camtu baru kami kuar. Lunch kat Jayati seksyen 17 & terus mencari makanan2 yg ibu hajati. Kah2..org celebrate g jln2 tempat menarik. tapi aku g cari2 makan je. Well..nak buek camno. Mak buyung teringin mcm2..tapi tak semua dapat dipenuhi ari tu sbb kekangan masa..takpe, nnti balik kg abah, leh makan doyan perak byk2..hoho. sunggoh tak sedar diri.

Aku teringin Auntie Anne's Pretzels Almond & Dutch Ice Strawberry! OMG..dah lama teringin. tapi tau la tempat nak beli tak byk. Biasa kami beli kat Mid V..tapi aritu abah saje nak bawak g jauh2 skit..kami ke One UTama..hehehe..



Yummy Yummy! Perisa almond!
aku makan 2 tau! tu pon rasa tak cukup. hahaha..yg buat aku terliur sgt tula..caramel dia. nyam2!


 ada produk baru yg tak pernah aku cuba..ape lagi. ngap2 mmg sedap! coklat tu pekat likat!


Yes..the ducth ice..eheheh..


actually, benda2 ni mmg aku suka makan dari zaman bercintan dulu. tu bila mengandung, mule la mintak makanan yg suka makan zaman bercintan! ahahahah...pelik kan??



rafiq tak gemor sgt benda2 camni..dia makan skit je..tu tgk mata dia melilau tgk org lalu lalang..ehehehe


ok..nnti sambung lagi.

20 comments:

MrS. F!zA said...

ala kadar pon hepi tau smbut jgk tu..kita dlu msa pregnant pntang dgr makan..hihi selera habis..kekeke

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

wah sedap + mantop la yang produk baru tu, tak tahan tengok coklet dia yang pekat tu...happy belated birthday mek rose, semoga berbahagia disampaing kuarga + dimurahkan rezeki...amin

Hanis Azla said...

best juga celebrate bday dgn cara yg mcm tu kan rosee.. kenyang perut suka hati..

mumtaz said...

waa..bestnyer.....kak ros...nyummmm3...

dinor's family said...

bestnya smbut ari jd kuar mkn, janji apa yg didam dptkn, baby dlm perut pun happy...

Ena said...

ala kadar tak pe janji dikenang jua kan rose.. :D

ngidam yg masa bercintan tu yg tak tahan.. ahahha.. tapi beh juga kan! ngeeeeeee..

ibu qaleesya said...

sedapnye yang coklat tu.. memikat

Zaidah said...

yang penting gembira rose.....walaupun ala kadar..

Nadiah Sidek said...

mkn la puas2 sblm bersalin..nnt kena pantang pulak..ehe..

eT said...

layan makan luaq sekali sekala best gaks...

wahida said...

pic kedua tu menatang apa rose? mcm sedap je..

mamalieyna said...

bestnye mek rose..seharian je jln2//waaa...jeles2..hehe..sbb mek na dl, dok umah je, en somi takde..hu~ =P

dyea irdina said...

wah sgt sedap tgk mknan tu semua...mmg la dikala jd mak yong ni semua benda kita nak kan...epi belated besday...

eB ezrin said...

janji celebrate dgn yg tersayang... itu yg paling best kan? :)

NM02 said...

asal hepi cukup la kan mek...

Momma Mia said...

sedapnya... lama tak melantak produk tuh jugak... yg penting kena enjoy & seronok...

happy belated bufday yer..

[-suziey-] said...

simple yet meaningful..tu lagi penting ;) suka nya auntie anne..hehe..

sian mek rose yek..sakit mata ye masuk blog sy..huhu..pakai spek itam la..kurang sket sakit mata..hehe

Dilla Ady said...

kejakunan sket la rose..tak penah rase pun pretzel...terliur tgk!

Sofya said...

syoknya bila ada yang melayan...

Farra Dhelina said...

hpy belated bday ibu!