Tuesday, April 19, 2011

Imam Muda Musim ke-2..

Salam,

malam td bersungguh2 masak awal sbb nak tgk Rancangan Imam Muda musim ke-2..mlm td kan depa reveal sape colan colannye..eheheh. Memang mantop2 habis! suka sukas sukaaaaa....:-D:-D..

akhirnya ade jugak tahun ni wakil dari ganunggg...org marang. seorang Imam..:-)



1) IM Najdi, 20, Kajang Selangor
2) IM Azlan, 25, Cheras, KL
3) IMMujahid, 20, Singapura - seorang Gymnas tak silap aku
4) IM Amar , 27,  Alor Setar Kedah - Sweet sgt dia ni..suka tgk..:-)
5) IM Fakhrul, 27 Marang, Terengganu - seorang Imam
6) IM Nazrul, 26, Segamat Johor
7) IM Hassan 26, Perak - Ada dua lesung pipi kiri kanan..comel betul..
8) IM Fadhli. Umur tak sure..dalam 20++ camtu la..dari Brunei - Pegawai   Masjid
9) IM Fathah  , 21,   Negeri Sembilan
10) IM  ALi  dari  Sabah


gambar2 calon yg berjaya tak dapek nak tempek sini sbb aku search..takde website pon yg paparkan gambor2 depa lagi..takpe..nnti tgk kat Facebook IM2..eheheh




Mudir kekal mcm last season jugak..cuma mursyid2 je dah bertukor rupa..
Mereka adalah Ustaz Ikmal Zaidi, Ustaz Tuan Asmawi, Ustaz Izhar Ariff dan Ustaz Zulkefli Hamat.


satu je yg belum direveal..iaitu..Siapakah Pengacara utk IM musim ke-2 ni?? kita tungguuuu..Saksikan IM musim ke-2 bermula 29 April ini..jam 9-10 malam..Astro Oasis..saluran 106...



P/s: Terima kasih kepada semua kwn2 yg sudi memberi pandangan & ceritakan pengalaman masing2 tentang bahaya or tak mandikan anak malam2...syg korang semua..insyaAllah..aku takkan basahkan kepala & guna sabun lagi..cuma lap2 badan dia je....lega skit hati ni...ni bes berblog..ramai kawn n leh kongsi2 cite..i lap u all..:-)



11 comments:

iduraz said...

xsabar nak tengok dorang..

NM02 said...

sedap lagu baru yang edry KRU buat utk program imam muda musim ke 2 ni

zaidah said...

i love u too rose...hehehe....nak tengok jugak...

Ena said...

MAAP.. TERTINGGAL CITER PASAL N3 SEMALAM.. HUHU..

TAK SEMPAT NAK TENGOK TIBI LA SKRG NI.. SIAN KAN! EHEHEH.. SIAN KAT DIRI SENDIRI.. ;D

mamalieyna said...

ooo dh start eh, baru2 ni en abe terserempak dgn imam muda hisbul tu, en abe tnya la calon2 imam muda 2 camno?..hee..sempat tu..hehe...ada calon ganu eh..last year org utara juara, tahun ni taktau org mana plak ye.. ^_^

psst..baru2 ni jgk, imam muda hisbul kasi ceramah kt surau penempatan kami ni, beruntung ada imam muda menetap di sini//lalala..hee..~

etiey.com© said...

seanrai imam negara nanti. insyaallah...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alorrr..ntahlah ktorg sempat tgkke X ni..since pindah rumah..Astro x pasang2 lg..ntahlah..bila org tu nk dtg psng..sedekah jer tetiap bln ni kat ASTRO..

Yan said...

INSYALLAH one day onak kita pulak ye..

Hanis Azla said...

tgk juga mlm td.. baguskan lihat anak muda ada ilmu agama mcm tu.. tp bab yg tonjolkan imam2 tu mcm watak model tu akak tak brp berkenan sgt.. mcm tak sesuai pula.. itu pandangan akaklah..

*azni* said...

xleh tgk sbb kat umah hanya ada tv1,tv3 dan tv7 saje..

Dee said...

season 1 tgk gitu2 je..season 2 ni rasa nak tgk betul2lah..