Wednesday, April 6, 2011

The latest edition of Rafiq

salam,


Saja nak tempek gambar2 terbaru rafiq. Baru je transfer ke PC. Ade jugak teman2 blogger suh tempek gambar terbaru mamat ni kat sini..terutama wahida..eheheh..yola2 den tempek sini..nampak sgt aku dah lama tak tempek gambr2 terbaru rafiq kan..:-)



"ciiiiiii...." (cheese)




bila dimintak posing..mcm2 aksi rafiq bagi....:-)







rafiq cakap..."vrooommm vroommm vroommm.." eheheh pantang abah dia kuar dari kete g bank, isi minyak or g toilet..pasti nak duk kat stereng men vrom vroomm vroomm...:-D nila peberet port kat kete yg rafiq suka..tempat pemandu..:-P


lagi seminggu nak masuk 21 bulan dah mamat ni..aduhaiii...kojap je kan..:-)

actually, gambar2 kat atas ni ialah masa ari jadi ibu baru2 ni..nnti story pasal mkn2 plak..:-)



25 comments:

wahida said...

rose, siyes bila aku tgk gambar2 si mat rafiq ni mmg bikin aku senyum sendiri...sejuk mata aku..sbb dia ni muka bijak dan notti...sgt comel..

sayang mat rafiq!!

NM02 said...

rose, nak tya, suar rafiq pakai tu awak beli baper? kita ada jual sebiji suar gitu. reply kat komen kita

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Begitu ceria budaknya! Tengok muka bebudak rasa hilang penat kan..

Nadiah Sidek said...

comel la rafiq ni. pipinya pun comel ^_^

etiey.com© said...

wah makiin handsome budak ekcik ni. betul mek... nampak rafiq boleh tahan membesar bagaikan juara tuh. hehehhe mau tak sakit pinggang dokungnya lama-lama

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wahida,
eehehhe..sejuk gak ati den bila ade org kate sejuk mata mandang dia..eheheh..semua ciptaan Allah..:-)

nieza,
tu suor den beli kat butik poney..rege asal RM100++ ade lest 30%..brapa ntah lupe dah rege after less..

miss mirror,
betul. ilang penat lelah!

nad,
ehhehe..pp pau..opahnye kate pipi labuhh..hahahha

etiey,
ha..mmg hantap. rasa bawak batu if dokong dia..ehehe

Ena said...

nampak dah besor sungguh dah dak rafiq ni.. makin encem plak kan!..

NM02 said...

ai jual mmg murah giler. hahaha

lydzar said...

pasni dia berebut la ngn abah dia stereng tu :D

Amiizaa2001 said...

comelnyaaaaaa......cakkkk:)

~Siti Hajar~ said...

maintain bam bam je Rafiq ni, krs semangat!

budak2 mn pn klu dpt stereng msti nk try, kekonon dorg la yg drive...hehe

LYAfrina said...

tu dia.. dh beso dh rafiq..
makin hensem & semestinya mkin cerdik kan??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rafiq membesar bagai juara..
makin Comel & ensem... ;)

MrS. F!zA said...

rafiq muka ibu..nti adik kompom muka abah..ekekeke

Nia said...

alala,..comelnya dia! ada lesen tak bawak kereta tu? hehe

ajumohit said...

hmm makin besar auntie dh rafiq..bolehla jg adik nnti

eB ezrin said...

wahhh... membesar bagai johan :)

Hanis Azla said...

comelnya rafiq.. pandai pose pulak tu..

Amy Syaquena said...

ala comelnya dia , x sabar nak pandu kereta ye...

Dilla Ady said...

chumel la rafiq nih..

tembam pipi tu, nk cubit sket boleh?

umialya said...

wahhh... Rafiq udah pandai berposing skrang ni!!! like

Yan said...

mcm2 keletah boleh dirakan. kalau dulu kena p kedai cuci gambar. now masuk terus pc dan blog kan..

zakiahnizuan said...

akak,rafiq mnum susu pe skrg?

CatlinaFly said...

wah makin lama, mcm iras2 rose lah hehehe

Sofya said...

rafiq ni budak bijak... taklama lagi nak boleh adik plak yer