Tuesday, June 21, 2011

27 weeks

Assalamualaikum & Selamat Petang...

Pagi tadi bersemangat plak nak snap perot sendiri dengan bantuan self timer. huwa huwa. Takkan nak suh rafiq lak snap2..:-P

woweee...bolat je perot.

Kak eb ade tanye baby boy or gurl..ehehhe..Ce teker..ce teker...:-D :-D. Kak eb, sy pon tatau..Tapi tak kisah la boy or gurl..janji ade bb lagi..ye dak? if dapat bb gurl..leh la den rehat lama skit..3 tahun ke camtu..skang umur den 31 tahun..so, before 35 leh la pegnent lagi..kikikikikikk...*angan2 tak salah kan?* :-)

ape2 pon janji bb sihat walafiat..esok check up kat Klinik Desa..harap Hb aku akan naik..paling koman pon stay kat takuk lama..jgnla dia menurun lagi..huhuhu.




Rasa cam mengah dah skang ni. Kdg2 rasa cam penguin je..almaklumler..den ni rendah/rendang or bahasa kasarnye...kementot..ahahaha..if tinggi leh la isi2 lemak tu agih2 skit2 sana sinun..so takdela terus penyek cam den ni..agagagagaga....


**posting pasal mkn2 di ari abah lom apdet lagi..esok la kot nih. hu hu hu


24 comments:

cik dah ganu kiter said...

ee dah x lama doh kan...bulat comey perut..hrp2 dpt girl..spsg gitu...

Hanis Azla said...

bila dah sarat ni mg selalu tak larat jalan.. tp klu tak jalan kan susah pula nak bersalin nnt kan..

lydzar said...

27weeks..tak lama jugak la ni..dh ujung masuk ke trimester 3 ni, mmg akan rasa mcm penguin bila berjalan..pastu dengan sengal nya lagi..dugaan dugaan

Ena said...

dah nampak besar dah pewut mung... best best...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cik idah,
amin amin aminnnnnn :-D

kak hanis,
betul tu..sbb tu sy rajinkan jugak diri ni wat keje2 rumah even kdg2 rasa nak teriakkk..huhu

lydzar,
tak lama dah tu kan. tup2 dah 37 weeks. uhuk. betul tu..dah mula rasa sengal..terutama kat V bone. mmg dugaan..tambah plak backpain. pagi2 mmg susah betul nak bangkit...

ena,
huhuhu..besar perotku mu tengok..besar lagi beban den tanggung..ahahahaha ayat tableh blah..:-P

Teratak Hami said...

perut nampak bulat, orang tua2 kata baby girl.

Dah lama tak dengar words rendah/rendang. Dulu ada "mulut naughty" panggil akak Bonsai!!!

Suliana said...

27 mgu dah? cepat nya.. hope rose dan baby sihat selalu.. jantina tak kisah kan, janji selamat semuanya..

*azni* said...

kite beza 2 minggu lebih je rose..makin tak larat dah skrg kan?

KuNanGKuNanG said...

smoga sihat2 semtiasa...:)

Fieza79 said...

dh ketara bolat perut tu...
tkpe rose tndanya baby makin sihat kt dlm tuu...

maszmadi said...

eee bestnyer dah nak ada baby lagik...

p/s : header baru erk.. sweet colour

~Siti Hajar~ said...
This comment has been removed by the author.
~Siti Hajar~ said...

rindunyer dgn pewut camni, tp nk ngandung lg idokk ler...hehe

org tua2 ckp klu pewut lonjong ke depan lelaki & klu lebar je pewut tu gegirl...apakah kategori pewutmu Rose..???

sy pun spesis rendang xberbuah jgk, bhs kasarnyer kemetot...huhu

ajumohit said...

wahh mek rose umah baru lagik..
tak kisahla jantinanya kan rose, jnji sihat udahle...

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe... perut yang cumil...

tak pa, boy ke girl ke janji sihat kan...

kalau girl, advantage la ye... hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comel jer perut.. ;)

tak kisahlahkan Rose..yg penting baby sihat..^_^

ADEEYA said...

Wahh seronoknyaaa dapat baby :D <3

mama_umar_maryam said...

hik3..xkesahlah mcm penguin ke ape..zt suke je jd penguin! ;p

Nadiah Sidek said...

mcm girl je :D

MrS. F!zA said...

hahahha..ai pon rendang..atau senang kemetot..kalo pregnant lg bertambah rendang ibarat pokok rambutan..haha

ana said...

cantek la header rose...nostalgia gitu!

mamalieyna said...

waaa kejap je kan rose..eina baru 13 weeks, huu jauh lg eprjalanan, tak sabar sebenarnya..hee~

sama umur kita kan..sempat lg, next kita peknen sama2 lg ek..baru anak sebaya je..ngee..

zaidah said...

sekejap aje dah besor perut rose....comel tau ibu peknen nie..suka tengok...mukapun berseri....

ikiqzana said...

rose tengah mengandung yer.. tahniah.. seronok negok bila org lain mengandung.

semoga rose ngan baby dlm kandungan sihat yer.. amin.