Friday, June 17, 2011

Happy Father's Day utk Abah Rafiq

Assalamualaikum...

ahad ni, 19 jun 2011 kita kat malaysia akan sambut hari bapa kan? tak salah aku 3rd sunday of june..so, aku nak wish siap2 kat sini sbb ahad ni sure aku takdenye dah nak wat posting ni sbb weekend. ehehhehe..





Abang....Wishing you Happy Father's Day....


semoga kita dapat menggalas & meneruskan tanggungjawab kita utk menjaga, membesarkan & memberi pendidikan yg baik utk anak2 kita..terima kasih kerana menjadi abah yg baik utk Rafiq n insyaAllah coming babies...
Semoga Allah permudahkan segala urusan kita..Amin...



p/s: Selamat Hari bapa juga utk Arwah Ayah aku & Arwah ayah mertuaku..semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh mereka berdua kerana telah banyak bekorban..membesarkan & mendidik kami sehingga menjadi 'orang'...:-)


10 comments:

NM02 said...

hepi fathers day utk hubby mek rose dan abah rafiq. moga jadi suami yang setia dan abah yang penyayang.. amin

Amiizaa2001 said...

selamat hari bapa buat ayah rafiq.....:)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hepi fathers day to ur asben rose..
=)

Izan Ishak said...

happy father's day jugak buat hubby rose~

Anah said...

ececece Rafiq posing sebijik cm abah dia=) selamat hari bapa untuk suami2 kita

Ena said...

sweetnyer gambo bapa dan anak tu.. hehe..


hepi faters day buat abah rafiq..

Dee said...

happy father's day to abah rafiq..tp tgk muka rafiq tu..kerut semacam..hehehe..

hani@debumelukut said...

Anak abah ni.....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

NM,
thanx kak..aminnnnnn :-)

kak mieja,
thanx kak...:-)

leily,
tq2...:-)

izan,
eheheh..tocey2..:-D

anah,
dah nama pon anak bapak..eheheh

ena,
thanx mek na...:-)

kak dee,
flash kuat sgt kot..tu terpejam2 mata..ehehehe

hani,
ye betul..anak abah..tapi time nak sonot2 je ngn abah..time lapar, nak tido, sakit cari ibu wuwuuwuw

Sofya said...

slmt hari papa kat ayah rafiq...