Thursday, June 30, 2011

MyDear Warehouse Sale 30/6 - 10/7/2011

Assalamualaikum..

MyDear Warehouse Sale kembali lagi...jom ramai2 serbu..tapi den tak tahu la buleh pegi ke tak. Somi bz semedang. Weekend ni ke Kedah plak si dia tu..haihh...ape2 pon..just nak share sini..kot2 ade kawan2 yg nak pegi n tak tahu adenye sale ni...:-)





When: 30 June - 10 July 2011


Time: 9am - 7pm


Products offered during MyDear Warehouse Sale:
Baby Car seat
Stroller
Tricycle
Toys
and more



Check out MyDear Warehouse Sale at:

34, Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47120 Puchong
Selangor
Tel: 603-8060 0093



sapa2 yg pernah pegi warehouse sale tahu2 jela kesesakannye kan..dinasihatkan tak perlula bawak anak kecik masuk dalam tu..sian teman tengok. Stroller pon if boleh elakkan la..kang berlaga2 ngan org ramai..huhu



* ade ramai kawn blogger yg cakap takleh nak tinggal komen. begitu juga tgk kat status FB demer yg takleh nak post posting langsung..aku ghase blogger buat hal la..tapi aku leh lak wat posting n pegi tinggal komen kat blog2 korang..takpe2..sabar k...biasala kdg2 blogger jd bengong. ahaks!


10 comments:

mama_umar_maryam said...

betul tu rose..tp setakat yg zt penah dtg sini xlah full sgt,mayb time weken penuhla kot,mmg panas sket gudang die kan

Teratak Hami said...

Rose,
Selamat bershopping sakan ler :-)

MrS. F!zA said...

mak minat keta besar tu..kalo murah leh beli..hihi

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya...dah lama tak pi la rose

mamalieyna said...

dh lama tak g warehouse sale gini..last pureen sale, b4 arif kuar dl..memang sesak...~

Melor said...

salam rose klu pasal warehouse melor dah ada semua jadi tutup cerita. melor ada nak tanya rose pasal 1 template yg melor dah download. data boleh dibaca tapi tak kluar gambar katanya xml tal tutup betul2. error la tu. boleh rose tulung melor

ana said...

tak pernah gi warehouse sale barangan baby...tapi sale brgan coklat ye..heheheh

pasal komen tu, ana pun ada masalah sama...tapi blog yang pki comment box tu, klu pop up window ok.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Pernah pergi sekali dulu... teringin gak nak pergi... tapi tu la... cam nak kena amik cuti je, sebabnya malas nak hangkut dua beradik tu... hehe

**ha ah, semalam blog wat hal lak... nak log in xleh, nak leave comment pun tak leh.... adeh...

dinor's family said...

xpnh g lg la...bestnya soping brg2 baby kn....bla bleh join preggy the club ni..he...he...

.:Mrs. Engineer:. said...

sy dh g ptg smlm...time tu dh pkl 6 ptg...dh x rmi org dh...he3...br je update psl my dear warehouse sale ni...he3