Wednesday, June 1, 2011

Rafiq's 2nd birthday...1 month & 2 weeks TO GO

Assalamualaikum..

hehehe..kecoh je bila baca tajuk kan? padahal sebulan lebey lagi. Tapi skang ni masa cepat berlalu. sebulan setengah tu pon aku rasa tak lama dah tu..aku pregnant pon cam tak caya dah masuk 6 bulan. huhu.

last year besday rafiq aku buat meriah la jugak. takdela besar2an..tapi adela kenangan rafiq n kwn2 area umah dia tinggal tu. biar dah besar nnti dia tau, pernah sambut besday kat apartment dia dibesarkan ni...:-)

untuk besday ke-2, aku buat kecil2lan je kot..jemput adik beradik je...on his 1st besday ibu tak pegnent...haa skang ibu pegnent..takut penat je nanti..*alasan*

ape2 pon..kita tengok nanti camne..if ade rezeki lebih, leh la buat makan2 cam his 1st  besday..jemput jiran2, sedara & kwn2 rafiq..:-)



 his 1st birthday cake *ibu mmg tak reti amek gambor. senget benget*



 eh ibu dia yg lebey2..ahahha


enjoy dengan hadiah2nya...:-)



ari ni if ade free time, nak jenguk umah korang..insyaAllah..ari ni nak round semua. if sempat la..huhuhu kejar dateline..kejor yeop kejorrrrrr!


11 comments:

NM02 said...

larat ke nanti tu????

~Siti Hajar~ said...

xlama dah tu tarikhnyer...ala buat kecik2 pun xpe, janji buat & ada kenangan tu..

nk bt majlis ni penat la, tuan rmh la yg teruk nti..hehe

bonda dadif aka akish said...

ala...simple2 pon...ado jugak..

=)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cepat je masa berlalu..
X lama lg Dh 2 tahun..
besar dh anak bujang ni..
Takpelah kan Rose..Buat simple yg penting penuh bermakna..

etiey.com© said...

tak beza jarak mana dengan eysraf kan... tapi rafiq dah nak beradik je. eysraf belom lagi hihi

sW33tdARLiNG said...

terima kasih sbb melawat umah saya... hehehehe

cute kek tu!

mamalieyna said...

tak lama dh tu..yelah rose, kalau nk buat besar, kang penat bdan tu..peknen penat lain sket..huu~

arif kwn rafiq jugak tau..hee~

Kasih Ibu said...

biasalah tu rose..sy pun sama, sibuk mnghitung dan plan birthday utk haiqal yg ke 2..padahal hujung tahun nnti...

1st b'day je kek rafiq dah besar, cmnelah yg 2nd ni pula ye..lagi bertambah2 besarlah....=)

~~*Lady Salwa*~~ said...

tringin gak nak wat b'day parti utk faris... tapi tak lau la jadi ke tak... hehe

**tu la, sekejap je masa berlalu...

Shahayu said...

hepi bday Rafiq... wish awal2... tak pa kan.... mana tau nanti lupa... kalu ingat wish lagi sekali

Sofya said...

kecik ja rafiq dulu ekk..